Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
  On 15/1/2019 at 1:06 ΜΜ, Steelman said:

Συνάδελφε δεν με ενδιαφέρει πόσες σχολές θα υπάρχουν. Ας υπάρχουν και 1000. Ούτε καν με απασχολεί αυτό το θέμα.

Expand  

Δηλαδή δεν είναι πρόβλημα ο αριθμός των σχολών αλλά το εάν εφαρμοστεί η συνθήκη της Μπολόνια ; με συγχωρείτε αλλά χανει το νόημα η συζήτηση  . Όποιος είναι έξω από το χώρο πολλά τραγούδια ξέρει . Δηλαδή θέλετε να νου πείτε ότι εάν αύριο βγει ο υπουργός και κάνει 20 τις σχολές πολιτικών μηχανικών εφαρμόζοντας την Μπολόνια θα είναι θετική εξέλιξη στην εκπαίδευση ; αντιθέτως πιστεύω ότι συντελείται ένα έγκλημα στο χώρο της Παιδείας με υπεύθυνο τον γαβρογλου. 

 

 

Το Πανεπιστήμιο μου συγχωνεύεται και έχω αναφέρει σε άλλο νήμα τους λόγους που θεωρώ λάθος την πολιτική του Υπουργείου  .

  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε
  On 15/1/2019 at 3:02 ΜΜ, bob mastoras said:

Σημασία έχει να είμαστε εμείς αγέρωχοι.  Πάντως οι μαθηματικοί δεν είναι

Expand  

Aδιάφορο, ούτε με απασχολεί ούτε με ενδιααφέρει.

  • 5 months later...
Δημοσιεύτηκε

Kαι επίσημα πλέον: 

https://www.ihu.gr

https://www.ihu.gr/tmimata/politikon-michanikon/

Eυχομαι καλή επιτυχία και καλές σπουδές σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις εξετάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.