giannis95 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 13 λεπτά πριν, kostasinjeyan said: Ρε συ συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μπω μες στο μυαλό σου ούτε κάνουμε προφορικό διάλογο. Αν δεν γράψεις δομημένα αυτό που θες να πεις δεν μπορώ να μαντέψω τι μπορεί να εννοείς. Θερμοκρασία θέρμανσης ΑΕΡΑ 18-24 Επιθυμητή θερμοκρασία νερού 34-47 Εξωτερική θερμοκρασία για λειτουργία Auto 0-18 Εσωτερική θερμοκρασία για λειτουργία Auto 19-21 δεν πηγενει 20-21 πχ Επιθυμητή θερμοκρασία νερού για λειτουργία Auto 34-47. Για Μ έχω στο σπίτι 21 με αυτές της ρύθμισης πρέπει μ είναι +2 στο κεντρικό μενού ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasinjeyan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 (edited) 10 λεπτά πριν, giannis95 said: Θερμοκρασία θέρμανσης ΑΕΡΑ 18-24 Επιθυμητή θερμοκρασία νερού 34-47 Εξωτερική θερμοκρασία για λειτουργία Auto 0-18 Εσωτερική θερμοκρασία για λειτουργία Auto 19-21 δεν πηγενει 20-21 πχ Επιθυμητή θερμοκρασία νερού για λειτουργία Auto 34-47. Για Μ έχω στο σπίτι 21 με αυτές της ρύθμισης πρέπει μ είναι +2 στο κεντρικό μενού ευχαριστώ Δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι παραπάνω. Μπορεί επειδή έχεις πιο καινούργιο μοντέλο υποθέτω, να έχει διαφορετικό λογισμικό. Όπως βλέπεις στη δικιά μου μπορώ να βάλω και 22-22 Edited Νοέμβριος 29 , 2022 by kostasinjeyan Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis95 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 2 λεπτά πριν, kostasinjeyan said: Δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι παραπάνω. Μπορεί επειδή έχεις πιο καινούργιο μοντέλο υποθέτω, να έχει διαφορετικό λογισμικό. Όπως βλέπεις στη δικιά μου μπορώ να βάλω και 22-22 Εσένα τα έχει διαφορετικά τελείως Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasinjeyan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 (edited) 1 λεπτό πριν, giannis95 said: Εσένα τα έχει διαφορετικά τελείως ποιο μοντέλο έχεις; Edited Νοέμβριος 29 , 2022 by kostasinjeyan Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasinjeyan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 (edited) Αν έχεις πιο νέο μοντέλο τότε έχεις αυτό το μενού Και βάση της επόμενης σελίδας του manual Μπορείς να πας το Air1 και Air2 από 16-30, αρκεί πάντα το Air1 να είναι μεγαλύτερο ή ίσο με το Air2 Επομένως η αντλία σου μπορεί να δεχτεί ακόμα και το 22-22 Αν δεν μπορείς να το βάλεις δεν ξέρω πως αλλιώς να σε βοηθήσω. Edited Νοέμβριος 29 , 2022 by kostasinjeyan Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis95 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 12 ώρες πριν, kostasinjeyan said: Αν έχεις πιο νέο μοντέλο τότε έχεις αυτό το μενού Και βάση της επόμενης σελίδας του manual Μπορείς να πας το Air1 και Air2 από 16-30, αρκεί πάντα το Air1 να είναι μεγαλύτερο ή ίσο με το Air2 Επομένως η αντλία σου μπορεί να δεχτεί ακόμα και το 22-22 Αν δεν μπορείς να το βάλεις δεν ξέρω πως αλλιώς να σε βοηθήσω. Διαφορετικά είναι εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasinjeyan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 τελικά ποιο μοντέλο έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosvet Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα την αντλία μου daikin altherma 11kw και χρειάζομαι βοήθεια όποιος μπορεί. Έχω fan coil στα δωμάτια ενώ στα 2 μπάνια σώματα καλοριφέρ πάνελ. Τα σώματα χρειάζονται εξαέρωση μιας και δεν ζεσταίνονται σωστά όπως επίσης και το μπόιλερ που δεν ζεσταίνει το νερό από την αντλία λόγω αέρα που έχει κρατήσει μέσα. Πριν 3 χρόνια που είχα το ίδιο πρόβλημα έκανα εξαέρωση με την αντλία σε λειτουργία και μου εμφάνισε σφάλμα στο χειριστήριο και δεν είχα θέρμανση.Φώναξα τον τεχνικό το έφτιαξε και μου είπε να μην κάνω εξαέρωση με την αντλία να δουλεύει. Τώρα κάνω εξαέρωση με κλειστή αντλία αλλά ο αέρας δεν φεύγει εντελώς οπότε το πρόβλημα παραμένει. Τι μπορώ να κάνω για να γίνει εξαέρωση χωρίς σφάλμα στην αντλία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis95 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 1 ώρα πριν, kostasinjeyan said: τελικά ποιο μοντέλο έχεις; 12 kW είναι hm123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sso Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 (edited) @giorgosvet Εννοείς την αντλία νερού σε λειτουργία ή την ΑΘ; Edited Νοέμβριος 30 , 2022 by sso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα