Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γενικά καλό είναι να υπαρχει ένας μετρητής ενέργειας (ράγας) αποκλειστικά στη γραμμή της αντλίας, για την καλύτερη παρακολούθηση των καταναλώσεων..

• Απαντήσεις 894
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
5 λεπτά πριν, VirusX2 said:

Γενικά καλό είναι να υπαρχει ένας μετρητής ενέργειας (ράγας) αποκλειστικά στη γραμμή της αντλίας, για την καλύτερη παρακολούθηση των καταναλώσεων..

Πόσο κοστίζει αυτό? Ξέρει κανείς κανέναν τίμιο ηλεκτρολόγο να μου κάνει την δουλειά και να μη με γδύσει? Περιοχή Άνω Πατήσια.

Δημοσιεύτηκε (edited)
3 ώρες πριν, galex08 said:

Πόσο κοστίζει αυτό? Ξέρει κανείς κανέναν τίμιο ηλεκτρολόγο να μου κάνει την δουλειά και να μη με γδύσει? Περιοχή Άνω Πατήσια.

πριν απο δυο χρόνια περίπου τον είχα αγοράσει κάπου 20€ και τον είχα συνδέσει μόνος μου. Ουσιαστικά παρεμβάλεται ανάμεσα στην ασφάλεια και την αντλία. Από την ασφάλεια στέλνεις στον μετρητή και από τον μετρητή στην αντλία  

Edited by sso
Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, sso said:

πριν απο δυο χρόνια περίπου τον είχα αγοράσει κάπου 20€ και τον είχα συνδέσει μόνος μου. Ουσιαστικά παρεμβάλεται ανάμεσα στην ασφάλεια και την αντλία. Από την ασφάλεια στέλνεις στον μετρητή και από τον μετρητή στην αντλία  

Δηλαδή στη φώτο μπαίνει ανάμεσα και από αριστερά δίνω στον μετρητή και από τον μετρητή δεξιά? 

Κάτι τέτοιο έχεις πάρει? 

https://www.skroutz.gr/s/31587769/Chronos-Kilovatoorometro-Ilektrologikou-Pinaka-22-00704.html

IMG_20241125_192234.jpg

Δημοσιεύτηκε (edited)

Αυτό έχω πάρει...

Δεν καταλαβαίνω όπως το λες....

Όπως σου έγραψα παρεμβάλεις τον μετρητή ανάμεσα στην ασφάλεια που στέλνει το ρεύμα στην ΑΘ και στην ΑΘ...

--->ΑΣΦΑΛΕΙΑ--->ΜΕΤΡΗΤΗΣ--->ΑΘ

PXL_20241125_200652197.jpg

Edited by sso

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.