Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εισφορα γη και χρημα


Recommended Posts

Σε ακινητα εξ αδιαιρετου ιδιοκτησιας  με κυρωμενη πραξη εφαρμογης που εχουν γινει οικοπεδα και οφειλουν εισφορα σε χρημα μπορει ο καθε ιδιοκτητης βαση του ποσοστου του να παρει την οφειλη απο τον Δημο στο ΑΦΜ του ή να την εξοφλησει εκει ;Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Βασικά το θέμα που αφορά τα "εξ αδιαιρέτου" ακίνητα, σε μία πράξη εφαρμογής, είναι από μόνο του ένα μεγάλο θέμα και δεν θα το λύσουμε εδώ. 

Η εισφορά σε χρήμα που προκύπτει σαν "βάρος" σε μία ιδιοκτησία, μετά από ένταξη της σε πράξη εφαρμογης,  που γίνεται σε έναν δήμο, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εφορία. Τα χρήματα αυτά παν υπέρ ΕΤΕΡΠΣ, δηλαδή είναι χρήματα που κανονικά πρέπει να διαθέσει ο δήμος για τα έργα υποδομής στη περιοχή αυτή και μόνο εκεί. Αρα είναι χρήματα  που χρωστάς στον δήμο.  

 

Υγ. Δεν έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα. Αυτό το θέμα, με τις εισφορές κλπ.,  ούτως ή άλλως υπάρχει στη ενότητα ¨σχέδια πόλεων¨ 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.