lou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Η triangular εαν θυμαμαι καλα ''κοβει'' την εικονα στο περιγραμμα που οριζουν τα κοινα σημεια που χρησιμοποιεις... Δοκιμασε με την polynomial και παιξε με τους βαθμους....
lou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Μια ερώτηση και απο εμένα:Εχω σκαναρισμένο κ περασμένο στο autocad ενα απόπασμα πινακίδαςδιανομής (σε format tiff). To θέμα μου είναι οτι κατα την σάρωση του,υπήρξε κάποια ρύθμιση (μάλλον επιλογή έγχρωμης σάρωσης ή κάτι τέτοιο...)κατα την οποία οταν κάνω την εισαγωγή στο πρόγραμμα, εχω ενα λευκο φόντο (pic1)...Εγώ θέλω να εμφανίζεται με μαύρο φόντο όπως την pic2, ώστε να μπορώ ναέχω background transparency για να εισάγω κάποιο άλλο υπόβαθρο αποπίσω (π.χ. αεροφωτογραφία).Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος να μετατρέψω την pic1 όπως είναι η pic2με τις λιγότερο δυνατές απώλειες?Για ξεπατικούρα μέ lines δεν το συζητάω, είναι σκότωμα και με αυτόματη μετατροπήτύπου image to dwg θεωρώ ότι σίγουρα θα έχω πολύ χασούρα...Να σημειώσω ότι μπορώ να έχω πρόσβαση στο raster design, οπότε μήπως υπάρχεικάποια εντολή εκεί? Επίσης στο πόστ#49 ο GiorgosKal λέει κάτι για μετατροπήσε bitonal - φορμάτ tif CCITT Fax 4. Με ποιό προγραμμα μπορεί να γίνει αυτό?Ευχαριστώ προκαταβολικά...
cvlengnr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Autocad Raster design μετατροπη σε bitonal : Image processing/histogram/Threshold tab Απ ευθειας εναλλαγη των τονων χωρις ενδεχομενως να χρειαστει το παραπανω : Cleanup/Invert 1
lou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Θα το δοκιμάσω φίλε μου... σε ευχαριστώ πολύ!
komati5 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 Γεια σας Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος ξέρει πως θα εισάγω χάρτη του ΓΥΣ με γεωαναφορά (αρχειo tfw) στο Autocad map 2015
GMEPH Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 Δεν έχω Autocad Map αυτήν την στιγμή στον υπολογιστή αλλά αν θέλεις σου στέλνω ένα lispάκι που κάνει αυτήν την δουλειά,στείλε το e-mail σου και στο στέλνω μαζί με οδηγίες(απλά πράγματα)..
dsworks Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 σε παλαιότερη έκδοση του Map, πας να κάνεις insert την εικόνα όχι από το κανονικό insert image ή image manager του AutoCAD, αλλά από αυτό που υπάρχει μέσα στο menu του Map. Διαλέγεις την εικόνα και βρίσκει το tfw μόνο του.
ΘΟΔΩΡΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 (edited) Δοκίμασε την εντολή mapiinsert (προσοχή στα δύο i) Edited Ιούνιος 3 , 2017 by ΘΟΔΩΡΑΣ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα