Μετάβαση στο περιεχόμενο

κτηματογράφηση αλλαγή ορίων σε γεωτεμάχιο


evespyr

Recommended Posts

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι δεν ξερω αν βρισκομαι στην σωστη κατηγορια και συγγνωμη αν δεν ειμαι.
εχει ξεκινησει η διαδικασια της κτηματογραφησης και εχω προβλημα με τα συνορα του αγροτεμαχειου μου εχω συμβολαιο μετα απο αποδοχη κληρονομιας και στηριζομενα σε παλια συμβολαια του γονεα μου που οριζει τα συνορα 
αλλα ενας συγγενης υποστηριζει οτι τα συνορα μου ειναι λαθος και οτι εκει ειναι το δικο του γεωτεμαχειο με αυτα τα συνορα, δεν αποκαλυπτει εαν εχει συμβολαιο δικο του  που να λεει οτι αυτο ισχυει αν και αμφιβαλω οτι εχει.. και θελει τωρα να κανει  τοπογραφικο και να μοιραστει με τα νεα συνορα οπως τα υποστηριζει εκεινος. Εγω τη πρεπει να κανω να ακουλουθησω το συμβολαιο μου? μπορει να κανει κατι εκεινος αν αρνηθω για τη δημιουργια νεων οριων? και αν δεχτω αυτο θα πρεπει να παω σε συμβολαιογραφο να φτιαξω καινουριο συμβολαιο? εγω θεωρω οτι πρεπει να ακολουθησω το συμβολαιο μου και να μην συναινεσω στη δημιουργια νεων συνορων. θα ηθελα μια γνωμη απο εσας στο τη να κανω. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Edited by evespyr
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.