jojo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2019 Μάλλον Δημήτρη το "απλό" είναι το χωρίς σύσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2019 Έχει πέσει το site τώρα ή μπαίνετε κανονικά για ηλεκτρονική δήλωση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2019 (edited) @nik καλημέρα, Οφείλεται στην ΑΑΔΕ, σε αυτό τον λόγο Όλες οι υπηρεσίες του δημοσίου (π.χ. ΕΦΚΑ, ΕΤΕΑΕΠ, ΑΤΛΑΣ, κλπ) και το Κτηματολόγιο, που χρησιμοποιούν ως ταυτοποίηση κωδικούς taxis δεν λειτουργούν στο χρονικό αυτό διάστημα. Edited Μάιος 11 , 2019 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Architect90 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Καλησπέρα. Σε οικοπεδο χωρις συσταση αποθήκη ισογεια εφαπτομενη σε ισογεια κατοικία που δεν επικοινωνουν εσωτερικα, δηλ με διαφορετικες εισοδους αναγραφονται σε 2 σειρες ή σε μια σε συνολικό εμβαδον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 (edited) Δες παρακάτω https://www.ktimatologio.net/wp-content/uploads/2019/01/ODHGIA_SYMPL.pdf στην σελίδα 5, στο "2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ", "ΠΕΔΙΟ Β2 - ΚΤΙΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΑΣΗ", "Β.2 ΑΠΛΑ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΑ – ΚΤΙΡΙΑ (Β.2)", το "Παράδειγμα 2ο : 2 ανεξάρτητα ισόγεια κτίσματα εντός γεωτεμαχίου" Edited Μάιος 15 , 2019 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Architect90 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Απόρησα ως προς την εφαπτομενη κοινή πλευρα γι αυτό. Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2019 Μου έτυχε το κουφό... Έκανα δήλωση, πλήρωσα, τα έκανα όλα σωστά, μου ήρθε εμαιλ ότι πλήρωσα, βγήκε η εκτύπωση επιτυχούς υποβολής δήλωσης, την ανοίγω και είναι ένα pdf χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, κωδικό ιδιοκτησίας και στοιχεία ιδιοκτήτη!! Δηλαδή είναι η φόρμα του εγγράφου αλλά με κενά στοιχεία!! Τι μπορεί να συνέβη ?? Ξαναμπάινω το ξανακατεβάζω και το πρόβλημα παραμένει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgia S Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2019 51 λεπτά πριν, nik said: Μου έτυχε το κουφό... Έκανα δήλωση, πλήρωσα, τα έκανα όλα σωστά, μου ήρθε εμαιλ ότι πλήρωσα, βγήκε η εκτύπωση επιτυχούς υποβολής δήλωσης, την ανοίγω και είναι ένα pdf χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, κωδικό ιδιοκτησίας και στοιχεία ιδιοκτήτη!! Δηλαδή είναι η φόρμα του εγγράφου αλλά με κενά στοιχεία!! Τι μπορεί να συνέβη ?? Ξαναμπάινω το ξανακατεβάζω και το πρόβλημα παραμένει. 51 λεπτά πριν, nik said: Μου έτυχε το κουφό... Έκανα δήλωση, πλήρωσα, τα έκανα όλα σωστά, μου ήρθε εμαιλ ότι πλήρωσα, βγήκε η εκτύπωση επιτυχούς υποβολής δήλωσης, την ανοίγω και είναι ένα pdf χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, κωδικό ιδιοκτησίας και στοιχεία ιδιοκτήτη!! Δηλαδή είναι η φόρμα του εγγράφου αλλά με κενά στοιχεία!! Τι μπορεί να συνέβη ?? Ξαναμπάινω το ξανακατεβάζω και το πρόβλημα παραμένει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2019 1 ώρα πριν, nik said: Μου έτυχε το κουφό... Υποθέτω ότι, όλα έγιναν ηλεκτρονικά...... Να κάνεις υπομονή για 1-2 μέρες.... Να στείλεις email άμεσα σε "δαύτους".... Να μην ανησυχείς. Θα διορθωθεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john230383 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2019 Καλημέρα, και σε μένα έτυχε το παραπάνω χθες και ψάχνω να βρω άκρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα