Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμφισβητήσεις σχετικά με τη νομιμότητα παλαιού ισογείου κτίσμα


Recommended Posts

(από μεταφορά στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33)

Έπειτα από έρευνα στο αρχείο της πολεοδομίας δεν βρέθηκε οικ. αδεια για το παλαιό υπάρχον ισόγειο κτίσμα σε μια όμορη οικοδομή. Εκδόθηκε τη δεκαετία του 80 οικοδομική άδεια για επέκταση του παλαιού ισογείου, θεωρώντας το ως νομίμως υφιστάμενο και όπως προηγούμενος αναφέρεται δεν αποδεικνύεται ότι έχει οικοδομική άδεια, επίσης στα εγκεκριμένα αρχιτεκτονικά σχέδια της υπηρεσίας που εκδόθηκε η οικ. άδεια τελευταία δεν αναγράφεται η νομιμότητα του υπάρχοντος.  Επειδή υπάρχουν τεχνικές και κατασκευαστικές αστοχίες και αμφισβητήσεις για τη νομιμότητα του υπάρχοντος, και ότι δεν έγιναν όλα με διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες, θα ήθελα μια συμβολή για τις ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσω.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν έχω κατανοήσει τι ακριβώς αναζητάς; 

Αναφέρεις κάτι για όμορο κτίριο. Γιατί ενδιαφέρεσαι για την οικοδομική άδεια του όμορου κτιρίου και τι έννομο συμφέρον επικαλείσαι για να σου δοθεί η άδεια αυτή στην περίπτωση που υπήρχε;

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.