giannnis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ τις οδηγίες σύνταξης μελετών έργων οδοποιίας της Εγνατίας,τις ΟΣΜΕΟ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 για δες εδω http://www.egnatia.gr/page/default.asp?la=1&Id=695 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannnis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 δυστυχως στο site της Εγνατίας δεν υπαρχουν.μηπως τις εχει καποιος;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Τις έχω Πέρνα από το γραφείο μου να τις πάρεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να τις ανεβάσω,είναι 210 ΜΒ κ θα μαχαιρωθώ... Είμαι Αχαρνές,Αττική Έλα με usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Δεν είναι κάτι ρε συ zavi. και 1MB σύνδεση να έχεις, δηλαδή upload 256ΚΒ βγαίνει. Το πολύ πολύ αφήνεις ανοικτό το pc για 2-3 ώρες ή το σπας σε περισσότερα από ένα κομμάτια και τα ανεβάζεις σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Μάλλον θα έπρεπε να δεις με τα μάτια σου τί γίνεται στην περίπτωσή μου για να πιστέψεις.....κ ούτε με απασχολεί να μάθω τί φταίει ούτε με ''τρώει'' να το διορθώσω..... Πάνω από 5 ΜΒ όταν προσπαθώ στο rapidshare μηδενίζει το upload κ ο κύκλος αυτός είναι αέναος!!!!!!!!!!!!! Μην μου προτείνετε λύσεις ή να ψάξω,δεν την παλεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 www.ifile.it Δοκίμασε εδώ. (είδες πόσο πολύ σε ακούω ε? :P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Μην μου προτείνετε λύσεις ή να ψάξω,δεν την παλεύω. [email protected] με κάνεις και ανυσηχώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris_an Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Παιδιά τις ΟΣΜΕΟ/Α3 τις έχω και εγώ όπως και τα ΠΚΕ και τους τοίχους αντιστήριξης, αλλά δεν γνωρίζω αν μπορούν να διατεθούν χωρίς την άδεια της Εγνατίας. Γι' αυτό καλό θα ήταν να μιλήσετε πρώτα με Εγνατία ΑΕ. Το πιθανότερο είναι να μπορούν να σας τις στείλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 αλλά δεν γνωρίζω αν μπορούν να διατεθούν χωρίς την άδεια της Εγνατίας. Άκυρο Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τις παρέχουν σε κάθε ενδιαφερόμενο Γι' αυτό καλό θα ήταν να μιλήσετε πρώτα με Εγνατία ΑΕ. Το πιθανότερο είναι να μπορούν να σας τις στείλουν. Προφανώς δεν ξέρεις καλά τους ''Εγνατιάδες''............:d:d:d Καλή Ανάσταση,κ ας ελπίσουμε κ οικονομική!Γιατί στην πολιτισμική σταματήσαμε να προσμένουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα