Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Την πρώτη εικόνα την έχεις πια

η δεύτερη και ουσιαστική είναι 

• αναθεση 
  • σχεδια οικοδομικής άδειας 
  • τιτλος + το σχέδιο του τίτλου 
  • 5 years later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, σε ένα οικόπεδο το οποίο το έχουμε με την θεία μου μαζί, υπάρχουν δυο ισόγεια ακίνητα. Το μπροστά βλέπει δρόμο (το δικό μου) και πίσω του ακριβώς είναι το δεύτερο μαζί με τον ακάλυπτο και έχει πρόσβαση μέσω διαδρόμου. Τι ακριβώς παίζει με τον ακάλυπτο όμως? Πρέπει να έχω πρόσβαση και εγώ νόμιμα σωστά?(υπάρχει πόρτα εξάλλου στο πίσω μέρος για να βγαίνω ακάλυπτο και σκέφτομαι να την κάνω μπαλκονόπορτα) Με την χρήση του όμως τι γίνεται; Επίσης ο διάδρομος είναι κοινόχρηστος? Τα ρωτάω αυτά γιατί είμαι σε διαδικασία ολικής ανακαίνισης και θέλω να δω τι επιλογές υπάρχουν σε τυχόν ανοίγματα/κουφώματα. Ευχαριστώ

IMG-8605a1b2388b54ce7a123272dbdcaf3a-V.jpg

IMG-e02d2ed0af243e784f519fb0ecd60a99-V.jpg

Δημοσιεύτηκε
29 λεπτά πριν, Βασίλης Καθηγητής said:

.... Τι ακριβώς παίζει με τον ακάλυπτο όμως? ....

Γενικά και αόριστα τι "παίζει" με τους ακάλυπτους θα πρέπει να σε παραπέμψουμε σε εκατοντάδες σελίδες....

Δες την ειδική και μόνο περίπτωση σου 

1. Θα πρέπει να έχεις τους τίτλους ιδιοκτησίας και σύσταση οριζοντίου ή καθέτου αν υπάρχει
  2. Όπως τα επίσημα σχέδια της οικοδομικής Άδειας του ακινήτου σου.

το 1 και το 2 είναι το Α.....

Δημοσιεύτηκε (edited)
3 ώρες πριν, Βασίλης Καθηγητής said:

.....αν βοηθάει αυτό ..

δεν επαρκεί...

Χρειάζεσαι ΟΛΑ όσα σου αναφέρω στο 1 και 2 (και ενδεχόμενα μια αυτοψία με μετρήσεις στο ακίνητο για να διαπιστωθεί η πραγματική σήμερα υφιστάμενη κατάσταση)

Κι αν δεν βγάζεις άκρη μόνος σου κάνε ανάθεση διερεύνησης και αξιολόγησης τι υπάρχει σε Τεχνικός Γραφείο Μηχανικών....

Edited by Didonis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.