GiorgosPapa1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2019 Καλησπέρα παιδιά ελπίζω να γράφω στην σωστή κατηγορία... θέλω να φτιάξω ένα σπιτάκι/αποθήκη 4Χ3 με πάνελ στην ταράτσα μου θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει με τα πρόστιμα και για νομιμοποίηση πόσα μπορεί να πληρώσω Ευχαριστώ
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2019 5 λεπτά πριν, GiorgosPapa1 said: .... τι 1 παίζει με τα 2 πρόστιμα και για 3 νομιμοποίηση 4 πόσα μπορεί να πληρώσω ..... δεν παίζει αν δεν έχεις υπόλοιπο συντελεστή δόμησης πολλά δεν παίζει οτιδήποτε κατασκευαστεί μετά το 2011 κι άλλα πολλά και καταδεφαστέο και ποινικό ότι σου επιδικάσει ο δικαστής. το θέμα σας μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών.
yian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 5. Παίζει δυνατά και καμιά αγωγή από τους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες της οικοδομής εάν υπάρχουν.
GiorgosPapa1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Δεν έχω συνιδιοκτήτες και γενικά εδώ που μένω έχω χωράφια ακόμα.. .Έχω αγανακτήσει μένω με άλλα 2 αδέλφια μου σε ένα δωμάτιο και ασε. Να νοικιάσω δεν παίζει με 500 εύρο που περνώ.. όποτε άστα να πάνε.
yian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Συνεπώς το θέμα ολοκληρώθηκε και μπορεί να κλειδώσει..
Recommended Posts