gsisr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 Καλημέρα! Σε ιδιόκτητη ταράτσα που έχει μονωθει με 8αρα διογκωμένη πολυστερίνη και στη συνέχεια αφού έπεσε το μπετό μπήκε επαλοιφωμενο υγρομονωτικο και στη συνέχεια πλακάκι θέλω να εγκαταστήσω πέργκολα αλλά με προβληματίζει το εξής. Προτού μπω σε διαδικασίες έκδοσης άδειας θέλω να ρωτήσω πως θα στηρίξω την πέργκολα. Δεν θέλω να τρυπήσω το πλακάκι και την πολυστερίνη και κατ επέκταση να χαλάσω τη μόνωση (ακριβώς από κάτω είναι και το σπίτι μου). Υπάρχουν άλλοι τρόποι στήριξης της. Πχ χτιστή βάση..
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 (edited) Υπάρχει τοίχος για στήριξη πλάτης για την πέργκολα ? διαστασεις επιθυμητές πέργκολας (πλάτος δοκός που θα τυλίγει το πανί Χ προβολή ) ανεβασε 2-3 φωτό ταράτσας εισαι περιοχή παραθαλάσσια? Edited Φεβρουάριος 24 , 2019 by Didonis
gsisr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 (edited) Στη φωτο φαίνεται το δώμα στη ταράτσα. Από την προεξοχή του δώματος θα ξεκινήσει η πέργκολα. Το πλάτος του δώματος είναι 3 μέτρα περίπου. Το τοιχακι δίπλα στη πόρτα έχει μήκος 2 μέτρα περίπου και απέναντι από αυτό (δε φαίνεται στη φώτο) υπάρχει αντίστοιχη τοιχακι 4 μέτρων. Η περιοχή δεν είναι παραθαλάσσια. Θα βγάλω και πιο ακριβείς φώτο. Επιθυμητές διαστάσεις 4x4 Edited Φεβρουάριος 24 , 2019 by gsisr
gsisr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 βάζω και μια καλύτερη φώτο. καμιά ιδέα;
lefteris251 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 νομίζω πως θα πρέπει να βάλεις κολώνες μπροστά, ίσως υπάρχει η περίπτωση κατασκευής ενός Π στα τοιχάκια που βλέπω στην φώτο και η άλλη επιλογή μια κατασκευή τύπου τέντας. Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις εγώ προσωπικά
gsisr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Το θέμα είναι να μη τρυπήσω το δάπεδο
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Με πλάτη και στήριξη καλή στο δωματίο απόληξης κλιμακοστασίου και στο τοίχο παράλληλο που έχει, μεταλλική κατασκευή σε ύψος περίπου ένα μέτρο άνω του μέγιστου ύψους πέργολας που θα κάνεις και με αντηρίδες στήριξης το πρόβολο. Με τις αντηρίδες μια πρώτη εκτίμηση είναι μαξ πρόβολο να πάει στα 3,5μ κι όχι 4μ. Πλάτος όσο θέλεις...... Με ηλεκτρικό μοτέρ και αυτόματο μάζεμα το πανί όταν θα έχει άνω από 5 μποφόρ. Πριν κάνεις οτιδήποτε μιλάς με τον μηχανικό σου να ελέγξει και τα ορια του Ιδεατού Στερέου που έχει το ακίνητο σου στον δρόμο που είναι για να μπορέσεις να βγάλεις και τις όποιες αναγκαίες αδειοδοτήσεις. 2
Arche Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 πέργκολα δεν επιτρέπεται εκτός του ιδεατού στερεού? Είχα την εντύπωση καθώς ο όγκος που περικλείεται δεν μετράει ότι, η πέργκολα μπορεί να εξέχει του ιδεατού στερεού. 1
gsisr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Άριστοι! Ευχαριστώ!
melissa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 (edited) 2 ώρες πριν, Arche said: πέργκολα δεν επιτρέπεται εκτός του ιδεατού στερεού? Είχα την εντύπωση καθώς ο όγκος που περικλείεται δεν μετράει ότι, η πέργκολα μπορεί να εξέχει του ιδεατού στερεού. Η πέργκολα εντός ιδεατού στερεού σύμφωνα με την απόφαση 63234/12 άρθρο 19§2στ (τεχνικές οδηγίες ΝΟΚ) Μην αμφισβητείτε τον Didonis Edited Φεβρουάριος 25 , 2019 by melissa 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα