ΝΙΚΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο πρότυπο έγγραφο επιμετρήσεων μηχανικού για σπίτια, καταστήματα? Μου ζητήθηκε να κάνω μια συνολική προσφορά για μια ανακαίνιση καταστήματος, απο αποξυλώσεις προγενέστερης χρήσης του κατ/τος, έως και τα καθίσματα που θα μπουνε στο μαγαζί. Εαν έχει κανείς κάποιο αντίστοιχο έγγραφο ως πρότυπο, παρακαλώ αν ειχε την ευγενή καλοσύνη να μου το στείλει. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Μάλλον εννοείς έγγραφο προμετρήσεων. Αν είναι έτσι προτιμώ να συντάσσω έναν απλό πίνακα σε μορφή προυπολογισμού. Απο κει και πέρα αφού είναι προσφορά συνέταξέ το όπως θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Πάνο ευχαριστώ. Ως προς την προσφορά, η αμοιβή είναι συνήθως επι τοις εκατό του συνόλου ή ξεχωριστά αναφερεται μέσα στην ίδια προσφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Ο καθένας κάτι οτι θέλει αλλά η μικρή μου εμπειρία απο επαφές με πελάτες με έκανε να πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεις χωριστά την αμοιβή σου. Το αντίθετο μάλιστα. Δηλώνω ένα ποσό κατ' αποκοπη και τέλος, ούτε προμετρήσεις αναλυτικές ούτε τίποτα. Ξέρεις πόσοι έχουν πάρει αναλυτικές προσφορές με τις προμετρήσεις μέσα στις οποίες εσυ θα μοχθήσεις να υπολογίσεις και ζητάνε χαμηλότερη τιμή? Άσε καλύτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strad Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Οι μηχανικοι εχουν δικαιωμα να αναλαμβανουν κατασκευες ή πρεπει να ανοιξουν καρτελα στην εφορια ως εργολαβοι-κατασκευαστες? ξερει κανεις να μου απαντησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 strad 1) μεταβολή ιδιοτήτων φυσικού προσωπου και προσθήκη κωδικού εργολάβου. Θεώρηση ΤΠΥ. 2) γράψε ειδικότητα στο προφίλ 3) Καλή τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 strad 1) μεταβολή ιδιοτήτων φυσικού προσωπου και προσθήκη κωδικού εργολάβου. Θεώρηση ΤΠΥ. Για πές ρε Μεγάλε, δηλαδή εγώ για να κάνω αυτεπιστασία μια οικοδομή πρέπει να κάνω τέτοιο ΤΠΥ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 όχι , μόνο αν κατασκευάσεις εσύ ο ίδιος με δικούς σου εργάτες και τα υλικά δικά σου (ή όχι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα