terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Δε νομιζω. Μονο συνταξιουχους εξυπηρετουν. Προσωπικα δε θα πηγαινα στην τραπεζα ακομα και αν εξυπηρετουσαν και αλλες συναλλαγες. Ουτε να περιμενω με τις ωρες, ουτε να στερησω τη σειρα απο το γεροντακι που περιμενει τα 120Ε, και το λεω ειλικρινα και με καθολου ειρωνια. (Ντροπη τους και παλι!!!!!!!!!!!!)
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Οπως βιαζεται ας κανει μια βολτα στην ΕΤΕ ή στην Αττικης. Συναδελφος μου ειπε οτι χθρς στην ΕΤΕ πληρωσε.
yian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Πλήρωσα σήμερα στην ΕΤΕ κανονικά στο ταμείο....Το μόνο που πρέπει να προσέξει κανείς είναι να έχει το ποσό πληρωμής σε μετρητά μιας και δεν είναι δυνατή η πληρωμή από τον λογαριασμό (θεωρείται ανάληψη όπως με ενημέρωσαν).
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Μπορείτε να μου πείτε στις παρακάτω περιπτώσεις αν πληρώνετε κρατήσεις ΤΣΜΕΔΕ ? Ποιος νόμος αναφέρει πότε είναι υποχρεωτικές ? 1. Τοπογραφικό για συμβόλαιο ? 2. Άδεια λειτουργίας επιχείρησης ? 3. Ενεργειακό πιστοποιητικό ? 4. Βεβαίωση μηχανικού 4178 ?
Kane Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 1)εγώ προσωπικά μόνον για τοπογραφικό άδειας δόμησης. Δηλ αμοιβές,πολεοδομία κτλ. 2) δεν εχω ασχοληθεί 3) δεν έχω ασχοληθεί 4) ποτέ.
TomA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Μπορείτε να μου πείτε στις παρακάτω περιπτώσεις αν πληρώνετε κρατήσεις ΤΣΜΕΔΕ ? Ποιος νόμος αναφέρει πότε είναι υποχρεωτικές ? 1. Τοπογραφικό για συμβόλαιο ? 2. Άδεια λειτουργίας επιχείρησης ? 3. Ενεργειακό πιστοποιητικό ? 4. Βεβαίωση μηχανικού 4178 ? Εισφορές υπέρ ΤΣΜΕΔΕ πληρώνεις μόνο στις εργασίες που "περνάνε" από το σύστημα υπολογισμού αμοιβών του ΤΕΕ. Από τα παραπάνω μόνο για το 3. Ενεργειακό Πιστοποιητικό, βγάζουμε αμοιβή ΤΕΕ, οπότε πληρώνουμε κράτηση υπερ ΤΣΕΔΕ και αυτή (μόνο για τα ΠΕΑ ισχύει) επί της συμφωνηθείσας.
athanasanas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Ξέρετε να με ενημερώσετε τι ισχύει σχετικά με το 2% ΤΣΜΕΔΕ, καταργήθηκε ή εξακολουθεί να ισχύει; Σε παλιές αμοιβές που έχουν υποβληθεί στο ΤΕΕ τι ισχύει;
Largy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 εχω την ιδια απορια. Θελω να πληρωσω επιβλεψεις για ρευμα σε οικοδομη με αδεια του 2010
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα