terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Για τον ιδιοκτήτη οι εισφορες υπολογιζονται απο τον προυπολογισμο με ΕΤΑ44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
powernik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 άρα και το ΤΣΜΕΔΕ ιδιοκτήτη απ΄τον προυπολογισμό που προκύπτει από ΤΕΕ; thanks myri terry δεν είχα δει την απάντησή σου ,αλλά λες ότι για το ΤΣΜΕΔΕ ιδιοκτήτη χρησιμοποιούμε τον μικρό προυπολογισμό ενώ για το ΤΣΜΕΔΕ μηχανικών τον μεγάλο του ΤΕΕ που αντιστοιχεί στις αμοιβές που καταθέτουμε. ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Ακριβως...Του ιδιοκτητη παντα ειναι μερικα Ευρω....Προσεξε ειναι σε χιλιοστα τα ποσοστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetrak77 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Το χαρτόσημο είναι 2,4% του ποσού. Καλησπέρα σε όλους. Έχετε ακούσει μήπως αν το χαρτόσημο αυτό έχει καταργηθεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Δεν νομίζω. Εγώ το βάζω πάντα... (Για τις κρατήσεις ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ δεν μιλάμε; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 καλημέρα, αυτά που πλήρωνουμε στην εθνική τράπεζα (τσμεδε,εμπ,χαρτοσημο,κλπ = 7,15€) τα βάζουμε στο βιβλίο εσόδω εξόδων και αν ναι σε ποιά στήλη? ίδια ερώτηση και για το φεμ=23,25€ ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 το ΦΕΜ δεν το βάζεις στα βιβλια, το γράφεις στη φορολογική σου δήλωση --- το ΤΣΜΕΔΕ εγώ το βάζω στη στήλη: "μη υποκείμενο σε φόρο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 ευχαριστώ, στο δικό μου βιβλίο έχει μια στήλη "ΔΑΠΑΝΗ (χωρίς δικ. Εκπτωσης)" όποτε εκεί θα το βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 μην το βάλεις εκεί, αν χρειαστεί κάνε νεα στήλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 αν δεν σου κάνει κόπο αναλύεις λίγο το σκεπτικό σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα