JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 1 hour ago, env_eng said: ροσπαθώ από χτες να μπώ στον λογαριασμό μου στο ΕΤΕΑΕΠ να επιβεβαιώσω ότι όλα εντάξει με την εξόφληση της τελευταίας δόσης και το σύστημα δεν μπορεί να με βάλει....δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους αυτό... Κάτι παίζει, πράγματι.
Tasos P Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 μάλλον για όσους εξοφλούν όλες οι δόσεις της Εκκαθάρισης 2017-2018 το site κλειδώνει εσείς έχετε πληρώσει και την τελευταία δόση, εγώ την πλήρωσα και τώρα δεν μπορώ να μπω
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 Και σε εμένα το ίδιο με εξοφλημένες τις δόσεις....
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 το ίδιο μήνυμα βγάζει και σε μένα με εξοφλημένες τις δόσεις. Πήραν τα λεφτά μας και το κλείδωσαν το μαγαζί. 2
CAPRICE_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 Το ίδιο μήνυμα και σε μένα. Χτες πάντως έμπαινε κανονικά στο σύστημα, αλλά δεν φαινόταν η πληρωμή η οποία έχει γίνει από 24/2
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 1 hour ago, Pavlos33 said: Πήραν τα λεφτά μας και το κλείδωσαν το μαγαζί. (Το σημαντικό είναι να βρεθούν τα κλειδιά) 1
AntonisHLMHX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 Και σε μένα το ίδιο. Το σημαντικό είναι, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τον καθένα μας, να βρεθούν οι εισφορές 🤣
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2022 1 ώρα πριν, AntonisHLMHX said: Το σημαντικό είναι, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τον καθένα μας, να βρεθούν οι εισφορές 🤣 3 ώρες πριν, Pavlos33 said: (....) Πήραν τα λεφτά μας και το κλείδωσαν το μαγαζί. Αυτό ακριβώς συνάδελφε. Το έγραψα και το συμπλήρωσες. Έχουν δει τα μάτια μας λογής λογής κατσαπλιάδων να ρημάζουν τα αποθεματικά στο όνομα του δήθεν δημοσίου συμφέροντος και στο τέλος τα χρήματά μας να γίνονται καπνός. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο σε αυτό το ταμείο. 1
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2022 Από το ταμείο έχω αυτές τις 3 εικόνες (γενική εικόνα-έτος 2017-2018 Πληρώνω κάθε μήνα όπως και προχθές (28-2-22) 42,98€ Ερώτηση οφείλω άλλα ή όχι?
gelastos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2022 (edited) 2 ώρες πριν, ΚΑΝΑ said: Πληρώνω κάθε μήνα όπως και προχθές (28-2-22) 42,98€ Ερώτηση οφείλω άλλα ή όχι? Ναι. Δόσεις 13, 14, 15, δοση 35 (70 λεπτα περίπου, μόνο για το 18) και δόση 36. Αλλά από ότι είδα, δεν έχει περαστεί ακόμα η εκκαθάριση του Φεβρουαρίου, οπότε περίμενε λίγο για την τελική εικόνα. Edited Μάρτιος 3 , 2022 by gelastos περισσότερες λεπτμέρειες
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα