georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2019 (edited) @Faethon11, @πετρος748, καλησπέρα, ακόμη και να υπάρχει κάποιος που να έχει συνδρομή στο TAXHEAVEN δεν θα μπορούσε (δεν θα ήταν σωστό), (δεν επιτρέπεται από τους κανόνες συμμετοχής του TAXHEAVEN) να το αναδημοσιεύσει. Σύμφωνα με το TAXHEAVEN, στο κάτω μέρος του συγκεκριμένου άρθρου που είναι μόνο για τους συνδρομητές αναγράφει το παρακάτω: Edited Ιούνιος 10 , 2019 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2019 Το γνωρίζω φίλε μου Απλά έλεγα μήπως μπορεί κάποιος να κάνει ένα ρεζουμέ.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2019 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς ποιες είναι οι προσαυξήσεις για τις εκπρόθεσμες καταβολές, δεδομένου οτι δεν έχω ακόμα πληρώσει καμιά δόση. Το ρωτάω γιατί δεν μου βγάζει τα ποσά των προσαυξήσεων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2019 Πήγα να μπώ σημερα στο σαητ και μου έβγαλε μια φόρμα με τα στοιχεία μου και αίτηση για την ρύθμιση των οφειλών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2019 Αφού μπαίνεις κιόλας, μην το πεις ούτε του παπά!!! This site can’t be reached www1.gsis.gr took too long to respond. Try: Checking the connection Checking the proxy and the firewall Running Windows Network Diagnostics ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2019 Καλημέρα Στο ebanking της ΕΤΕ, τι επιλέγουμε για να πληρώσουμε ΕΤΕΑΕΠ? (ελεύθερος επαγγελματίας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spafent Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2019 ΕΤΕΑΕΠ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2019 Έχουν αναρτηθεί τα ειδοποιητήρια του ΕΤΕΑΕΠ για τον Ιούνιο 2019, με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής 31/07/2019. Υπάρχει μια ελαφριά μείωση στο ποσό, επειδή ο κλάδος επικουρικής υπολογίζεται στο 6,50% και όχι στο 7,00 %. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
civeng Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2019 Κανένα νεότερο σχετικά με το πότε θα διαγραφεί από το σύστημα η οφειλή ΕΤΕΑΕΠ για όσους ΔΠΥ είναι ενταγμένοι στο άρθρο 39/παρ.9 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
requiem_for_a_dream Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2019 59 λεπτά πριν, civeng said: Κανένα νεότερο σχετικά με το πότε θα διαγραφεί από το σύστημα η οφειλή ΕΤΕΑΕΠ για όσους ΔΠΥ είναι ενταγμένοι στο άρθρο 39/παρ.9 ; Νομίζω σχετικό...είναι αυτό που επισυνάπτω... Σε ερώτημά μου...μου απάντησαν το ακόλουθο: " Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το ΕΤΕΑΕΠ. Λάβαμε το μήνυμα σας και σας ενημερώνουμε ότι : Όσοι ασφαλισμένοι έχουν αποκλειστικά μισθωτή εργασία ή καταβάλουν εισφορές με δελτίο παροχής υπηρεσιών και έχουν μέχρι δύο εργοδότες εξαντλούν την υποχρέωσή τους για καταβολή εισφορών μέσω της ΑΠΔ. Οι ανωτέρω περιπτώσεις ασφαλισμένων, οι οποίοι θα λάβουν ειδοποιητήριο εισφορών, δεν θα πρέπει να καταβάλουν εισφορές μέχρι την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης. Επίσης σας ενημερώνουμε πως δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί η εκκαθάριση των εισφορών σας μέσω της ΑΠΔ στο σύστημα, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται οικονομικές εκκρεμότητες στο όνομα σας. Έχουν ζητηθεί από τον ΕΦΚΑ όλα τα απαραίτητα στοιχεία και εκτιμούμε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα