ksteve Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2020 Αναρτήθηκε το ειδοποιητήριο 2/2020 και 13ης δόσης εκκαθάρισης 2017 & 2018. 1
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Πού εκτυπώνουμε το ειδοποιητήριο? Στη σελίδα του ΕΤΕΑΕΠ στα Ειδοποιητήρια Μη Μισθωτών βγάζει μήνυμα σφάλματος 404 not found
dsworks Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 41 λεπτά πριν, Paul_Mix said: Πού εκτυπώνουμε το ειδοποιητήριο? Στη σελίδα του ΕΤΕΑΕΠ στα Ειδοποιητήρια Μη Μισθωτών βγάζει μήνυμα σφάλματος 404 not found Εμένα δουλεύει κανονικά, μήπως να ξαναδοκιμάσεις... ... ωστόσο, μήπως να περιμένεις λίγο πριν κάνεις οποιαδήποτε πληρωμή; (αν έχω καταλάβει καλά από τα προχθεσινά, για το 2020-2, θα ισχύει είτε αναστολή, είτε έκπτωση 25%, αλλά να γίνουν κάποια πράγματα πιο συγκεκριμένα σήμερα ή αύριο)
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 7 λεπτά πριν, dsworks said: Εμένα δουλεύει κανονικά, μήπως να ξαναδοκιμάσεις... ... ωστόσο, μήπως να περιμένεις λίγο πριν κάνεις οποιαδήποτε πληρωμή; (αν έχω καταλάβει καλά από τα προχθεσινά, για το 2020-2, θα ισχύει είτε αναστολή, είτε έκπτωση 25%, αλλά να γίνουν κάποια πράγματα πιο συγκεκριμένα σήμερα ή αύριο) σε αυτή τη σελίδα είναι ή εχει αλλάξει? https://www.eteaep.gov.gr/web/ηλεκτρονικές-υπηρεσίες
dsworks Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 https://www.idika.org.gr/EteaepServices/
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 (edited) 13 minutes ago, Paul_Mix said: σε αυτή τη σελίδα είναι ή εχει αλλάξει? https://www.eteaep.gov.gr/web/ηλεκτρονικές-υπηρεσίες Δεν έχει αλλάξει κάτι, με την επιλογή "Εισφορές μη Μισθωτών ---> Ειδοποιητήρια" σε πάει στην σελίδα που αναγράφει ο @dsworks παραπάνω. Edited Μάρτιος 26 , 2020 by georgegaleos
Tasos P Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 1 hour ago, georgegaleos said: Δεν έχει αλλάξει κάτι, με την επιλογή "Εισφορές μη Μισθωτών ---> Ειδοποιητήρια" σε πάει στην σελίδα που αναγράφει ο @dsworks παραπάνω. έχει πέσει ο server 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
cve20126 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Συγνώμη ρε παιδιά ίσως εγώ σκέφτομαι παράλογα αλλά 1) δε κινείται φύλλο 2) δεν είμαστε στους δικαιούχους του βοηθήματος και ασχολείστε με τις εισφορές ;
Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 3 ώρες πριν, Paul_Mix said: Πού εκτυπώνουμε το ειδοποιητήριο? Στη σελίδα του ΕΤΕΑΕΠ στα Ειδοποιητήρια Μη Μισθωτών βγάζει μήνυμα σφάλματος 404 not found Πιθανότατα, έχεις ανοίξει και άλλο παράθυρο και έχεις μπει με τους κωδικούς σου του ΤΑΧIS σε εφαρμογή τύπου ΓΓΠΣ, ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ κτλ. Δοκίμαστε να κάνεις log out και μετά ξαναδοκίμασε. Αλλιώς, μπες από firefox (αν έχεις μπει από chrome)
laxanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Και εγώ δεν μπορώ να μπω στις υπηρεσίες του ΕΤΕΑΕΠ!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα