Μιχάλης. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2019 (edited) (μεταφέρθηκε στους ιδιώτες. Pavlos33) Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις έτσι για να μάθω κάποια πράγματα γιατί είμαι άσχετος. 1) Τι γίνετε αν βάλω μόνο την φάση σε ένα εργαλείο/μηχάνημα οτιδήποτε; χωρίς ουδέτερο/γείωση. 2) Όταν χτυπήσει ρεύμα κάποιον παίζει ρόλο πόσα κιλά είναι για το αν θα πάθει μεγάλη ζημιά η απλά ένα σοκ; αν έχει πιο πολύ αντίσταση δηλαδή η κάτι τέτοιο. 3) Αν χρησιμοποιήσω συνεχόμενο ρεύμα αντί για εναλλασσόμενο για ένα εργαλείο προορισμένο για εναλλασσόμενο το θα γίνει; Ευχαριστώ πολύ. Edited Φεβρουάριος 28 , 2019 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2019 Αν έχεις τάσεις αυτοκτονίας, υπάρχουν αρμόδιοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2019 (edited) Καλό μήνα !!!! ???? Ίσως (?) δεν είναι και ότι καλύτερο για να ανέβουν σε εικόνες ... αλλά ένα google-search με το εύλογο (και αναμενόμενη ως απάντηση στο ερώτημα του φίλου) θα δώσει κάποια οπτική ιδέα του αποτελέσματος .... https://www.google.com/search?biw=1093&bih=508&tbm=isch&sa=1&ei=cst4XPmLGeqejLsPvoG7UA&q=burn+from+electric+shock&oq=burn+from+ele&gs_l=img.3.0.0l2j0i8i30l3j0i24l5.4584.23408..28261...22.0..0.392.3757.33j1j1j1......0....1..gws-wiz-img.....0..0i67j0i5i30j0i10i24.qsrnHY_y4w4 Edited Μάρτιος 1 , 2019 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirusX2 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2019 Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι για πειράματα! Οποιαδήποτε ασφαλιστική διάταξη δεν ικανή να προστατέψει απο την ανθρώπινη βλακεία! Σε παρακαλώ μείνε ασφαλής! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2019 (edited) Παιδιά δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι από τα παραπάνω μην αγχώνεστε απλά θέλω να λάβω την γνώση που απ οτι φαίνεται δεν έχει κάποιος από εδώ να μου προσφέρει. Να ειστε καλα. Edited Μάρτιος 1 , 2019 by Μιχάλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgeorg1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2019 (edited) On 28/2/2019 at 3:55 ΜΜ, Μιχάλης. said: (μεταφέρθηκε στους ιδιώτες. Pavlos33) Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις έτσι για να μάθω κάποια πράγματα γιατί είμαι άσχετος. 1) Τι γίνετε αν βάλω μόνο την φάση σε ένα εργαλείο/μηχάνημα οτιδήποτε; χωρίς ουδέτερο/γείωση. 2) Όταν χτυπήσει ρεύμα κάποιον παίζει ρόλο πόσα κιλά είναι για το αν θα πάθει μεγάλη ζημιά η απλά ένα σοκ; αν έχει πιο πολύ αντίσταση δηλαδή η κάτι τέτοιο. 3) Αν χρησιμοποιήσω συνεχόμενο ρεύμα αντί για εναλλασσόμενο για ένα εργαλείο προορισμένο για εναλλασσόμενο το θα γίνει; Ευχαριστώ πολύ. 1) Σε μονοφασική παροχή και στη σφαίρα της ΘΕΩΡΙΑΣ και μόνο, δεν θα γίνει τίποτε. Στην πράξη κινδυνεύεις. 2) Στη σφαίρα της θεωρίας πάντα, εκείνο που παίζει ρόλο σίγουρα είναι η αντίσταση του δέρματος. Αν π.χ. έχεις μια αμυχή τότε οι πιθανότητες ηλεκτροπληξίας αυξάνονται. Στην πράξη έχεις θάνατο, ανεξαρτήτως κιλών και δέρματος. 3) Καλή ερώτηση. Αν το εργαλείο είναι προορισμένο για εναλλασσόμενο δεν θα γίνει τίποτε. Υπάρχει όμως μια κατηγορία ηλεκτροκινητήρων που δουλεύουν και με συνεχές και εναλλασσόμενο. Αν ο κινητήρας σου ανήκει σε αυτήν την κατηγορία θα δουλέψει. Edited Μάρτιος 4 , 2019 by vgeorg1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2019 On 1/3/2019 at 1:59 ΜΜ, Μιχάλης. said: ... θέλω να λάβω την γνώση που απ οτι φαίνεται δεν έχει κάποιος από εδώ να μου προσφέρει. ... Αφού δεν έχει κανένας να σου προσφέρει την γνώση που εσύ ξέρεις και αναζητάς, το θέμα ολοκληρώθηκε και κλειδώνει. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts