xalekosx Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2019 (edited) Καλησπέρα σας Αρχικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη εάν γράφω σε λάθος ενότητα το ερώτημα μου. Έχω ένα οικόπεδο το όποιο είναι μακριά από την περιοχή που μένω και όταν πέρασα από εκεί μια μέρα είδα πως ο γείτονας είχε φτιάξει ένα γκαράζ από σιδηροκατασκευη και από ότι έμαθα είναι εκεί περίπου 2-3 χρόνια .Όταν το είδα αυτό θεώρησα καλό να πάω να του μιλήσω όπως έγινε κιόλας ώστε να το πάρει από το οικόπεδο, η απάντηση του ήταν ότι <δώσε μου λίγους μήνες γιατί έχω προβλήματα με το αυτοκίνητο δεν ξέρω που να το βάλω κλπ> , εγώ τον άφησα 2 μήνες για να βρει μια λύσει αλλά και πάλι δεν το είχε πάρει από εκεί , του έχω μιλήσει 2-3 φορές και όλο χρόνο μου ζηταει αλλά δεν βλέπω να το παίρνει από εκεί. Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει και έχει την διάθεση να μου πει πως μπορώ να κινηθώ , πρεπει να παω στην αστυνομία, πολεοδομία κλπ διότι με έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση . Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Edited Μάρτιος 1 , 2019 by xalekosx Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2019 στον δικηγορο σου θα πας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα