mgeorgia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 (edited) Καλησπέρα σας. Έχω εκδόσει προ ολίγων ημερών 2 βεβαιώσεις Ν.4995 για αδόμητο, αφορούν και οι δυο αγροτεμάχια. Επειδή έχουν κυρωθεί δασικοί χάρτες στην περιοχή, θα έπρεπε να είχα δηλώσει στην τεχνική έκθεση ότι "το αγροτεμάχιο δεν αποτελεί δασική έκταση". Η αλήθεια είναι πως δεν το ήξερα, μου το επισήμανε η συμβολαιογράφος εκ των υστέρων. Πώς μπορώ να επαναφέρω τη Βεβαίωση σε κατάσταση υποβολής, για να διορθώσω την τεχνική έκθεση; Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς; Edited Μάρτιος 14 , 2019 by danaikaterina
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 Δεν γίνεται. Θα εκδόσεις καινούριες.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 23 λεπτά πριν, mgeorgia said: Καλησπέρα σας. Έχω εκδώσει προ ολίγων ημερών 2 βεβαιώσεις Ν.4995 για αδόμητο, αφορούν και οι δυο αγροτεμάχια. Επειδή έχουν κυρωθεί δασικοί χάρτες στην περιοχή, θα έπρεπε να είχα δηλώσει στην τεχνική έκθεση ότι "το αγροτεμάχιο δεν αποτελεί δασική έκταση". Η αλήθεια είναι πως δεν το ήξερα, μου το επισήμανε η συμβολαιογράφος εκ των υστέρων. Σε δήλωση επί τοπογραφικού αναγράφεται αυτό που λες. Στη βεβαίωση Ν. 4495 δεν προκύπτει εκ του νόμου τέτοια υποχρέωση.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 (edited) αυτο προκυπτει και απο εδω. http://enotariat.gr/?p=3653 και απο εδω https://www.notarius.gr/uploads/egiklioi2018/Dasikos_xartis_Pierias.pdf Edited Μάρτιος 11 , 2019 by dimitris GM
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 Ότι να είναι ζητάνε οι συμβολαιογράφοι!!!! Όπως είπαν και οι παραπάνω δεν υπάρχει λόγος ακύρωσης της βεβαίωσης αδομήτου....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα