ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Έπρεπε αλλά.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Υπάρχουν και τα ΚΕΠ που τρέχουν για σένα. Επίσης, υπάρχει ένα τετραψήφιο νούμερο που δεν θυμάμαι πιο για να σου στείλουν στο γραφείο με ταχυμεταφορέα έναντι όμως αμοιβής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 εγώ στο παρελθόν ζήτησα μερικές βεβαιώσεις μέσω mail και μου ήρθαν σε 15 μέρες επίσης αν έχεις πληρώσει εγκαιρα το ΤΣΜΕΔΕ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αποδεικτικό και το ειδοποιητήριο ως βεβαίωση πληρωμής εγώ αυτό χρησιμοποιώ το έχω σκανάρει και το τυπώνω κάθε φορά που χρειάζομαι βεβαίωση επικύρωση μπορεί να κάνει η κάθε υπηρεσία που το ζητά με ανάδειξη του πρωτοτύπου πάντως οι πολεοδομίες δέχονται και απλή φωτοτυπία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Επικύρωση κάνει ο καθένας μας με μια απλή υπεύθυνη δήλωση (βλ. ΕΔΩ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 εγώ στο παρελθόν ζήτησα μερικές βεβαιώσεις μέσω mail και μου ήρθαν σε 15 μέρεςεπίσης αν έχεις πληρώσει εγκαιρα το ΤΣΜΕΔΕ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αποδεικτικό και το ειδοποιητήριο ως βεβαίωση πληρωμής εγώ αυτό χρησιμοποιώ το έχω σκανάρει και το τυπώνω κάθε φορά που χρειάζομαι βεβαίωση επικύρωση μπορεί να κάνει η κάθε υπηρεσία που το ζητά με ανάδειξη του πρωτοτύπου πάντως οι πολεοδομίες δέχονται και απλή φωτοτυπία ισχύει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Επικύρωση κάνει ο καθένας μας με μια απλή υπεύθυνη δήλωση (βλ. ΕΔΩ). το θυμόμουν αλλά επειδή κάθε φορά και για πιο απλά πράγματα πρέπει να αποδείξεις πως δεν έισαι ελέφαντας προσπαθώ να αποφευγω τις δυσάσεστες διενέξεις όσο μπορώ τουλάχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 η βεβαίωση του ΤΕΕ που έχω λέει ότι δεν οφείλω μέχρι 31/12/11. Το ίδιο λέει και η βεβαίωση που βγάζω ηλεκτρονικά από το σύστημα του ΤΕΕ. Εαν καταθέσω φάκελο στην Πολεοδομία και ελέξγουν τα φορολογικά την επόμενη βδομάδα, όπου και θα εχει αλλάξει το έτος, θα ισχύει αυτή η βεβαιωση;; Αν όχι, τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 όχι στα φορολογικά πρέπει να ισχύει η βεβαίωσή σου θα πληρώσεις τη συνδρομή του νέου έτους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 (edited) Πώς πληρώνω τώρα και παίρνω την βεβαίωση άμεσα; Εαν πάω στο τοπικό υποκατάστημα του ΤΕΕ θα με εξυπηρετήσουν ή πρέπει να μιλήσω με το κεντρικό στην Αθήνα στα κεντρικά στην Αθήνα δεν απαντάνε στο τηλέφωνο. Edited Δεκέμβριος 27 , 2011 by Paul_Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Μπορείς να μπεις στο MyTee να πληρώσεις με κάρτα και σχεδόν αμεσως να πάρεις τη βεβαίωση ηλεκτρονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα