Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Δεν έχω πιστωτική κάρτα, δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να πληρώσω και να παρω αμεσα την βεβαίωση; Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει έλεγχος των φορολογικών και θα πρέπει να έχω ενημερότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 (edited) Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος από όσο ξέρω. Πήγαινε πάρε μια προπληρωμένη (από αυτές που "γεμίζεις" με ό,τι ποσό θες) πιστωτική από κάποια τράπεζα. Edited Δεκέμβριος 27 , 2011 by tpanag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Eστω ότι βγάζω κάρτα και πληρώνω. Μετά θα μπορώ να βγάλω την βεβαίωση ηλεκτρονικά άμεσα ή θα πρέπει να περιμένω μερικές ημέρες να ενημερωθεί το σύστημα για να βγάλω την βεβαίωση; Δηλαδή ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που δεν μπορεί να καταθέσεις φάκελο στην πολεοδομία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Νομίζω αμέως βγαινει! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάρτα αλλουνού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Την ίδια στιγμή είναι διαθέσιμο το pdf της βεβαίωσης προς εκτύπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Σίγουρα μπορούμε και προπληρωμένες κάρτες; Γιατι στην σελιδα που δηλώνουμε τον αριθμό κάρτας, δείχνει με εικονίδιο μόνο master και visa Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 (edited) Visa είναι η προπληρωμένη που θα πάρεις. Όπου περνάει μια κανονική Visa περνάει. Edited Δεκέμβριος 28 , 2011 by tpanag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 (edited) Η βεβαίωση που εκτυπώνεται από το σύστημα του ΤΕΕ λέει οτι εχω εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μου μέχρι 31/12/11 και ισχύει για ενα 6μηνο ακόμα. Παρόλα αυτά δεν θα γίνει δεκτή τον Ιανουάριο από την Πολεοδομία οπότε πρέπει να πληρώσω τις εισφορές μου για το '12 από τώρα. Ωραία μέχρι εδώ. Το ίδιο όμως πρέπει να γίνει και για το ΤΣΜΕΔΕ; Η βεβαίωση που έχω, λέει ότι έχω εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μου μέχρι 31/12/11 και ισχύει για ενα 6μηνο ακόμα, ότι ακριβώς λέει και η βεβαίωση του ΤΕΕ. Ούτε αυτή θα γίνει δεκτή από την Πολεοδομία τον Ιανουάριο; Θα πρέπει να πληρώσω το ΤΣΜΕΔΕ από τώρα; Edited Δεκέμβριος 29 , 2011 by Paul_Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Δε γίνεται και ασφαλώς δεν οφείλεις να πληρώσεις το ΤΣΜΕΔΕ από τώρα. Εφόσον οι βεβαιώσεις αναφέρουν χρονική ισχύ, ισχύουν για την περίοδο που αναφέρουν και γίνονται δεκτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntside Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Εχετε ακουσει εάν πλέον δεν είναι απαραίτητη η Βεβαίωση ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ για οικοδομική αδεια ή κάτι σχετικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα