Ρerustum Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2024 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2024 @akis73 Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία (διόρθωση ή αναθεώρηση λόγω προδήλου). Χωρίς να έχει παραστεί ανάγκη να προσθέσω ονόματα ιδιοκτητών, θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να διορθώσεις τη βεβαίωση. Μπορείς να προσθέσεις τα ονόματα στην άδεια, όπως μπορείς να αλλάξεις —επί παραδείγματι— τον τίτλο. 1
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2024 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2024 @Perustum συνάδελφε σε ευχαριστώ, αν είναι έτσι το αλλάζουμε μετά όπως λες και εσύ.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2024 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2024 Ρerustum Γίνονται αυτά ή όχι! δοκιμασμένα ή υποθετικά! (αμφιβάλλω γιατί οι τίτλοι κατατίθενται κατά το στάδιο της Β.Ο.Δ. ή της προέγκρισης και όχι στο στάδιο της έκδοσης Ο.Α)
Ρerustum Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2024 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2024 Έγραψα προηγουμένως: «Χωρίς να έχει παραστεί ανάγκη […], θεωρώ ότι δεν χρειάζεται […]».
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2024 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2024 Ούτε ονόματα δεν μπορείς να προσθέσεις. Πως θα προσθέσεις ονόματα όταν για την αλλαγή ιδιοκτήτη ο Ν απαιτεί ενημέρωση Ο.Α. Παλιά την Ο.Α την βγάζαμε ακόμη και στο όνομα του γείτονα. Αρκεί το τοπογραφικό να έδειχνε σωστά το οικόπεδο με το προς ανέγερση κτίσμα
fotinoula Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 (edited) Καλημέρα συνάδελφοι. Έχω μια απορία σε μια αίτηση για βεβαίωση όρων δόμησης σε οικοδομική άδεια κατηγορίας 1 όπου ελέγχεται το τοπογραφικό΄.Το ακίνητο που πρόκειται να κατασκευαστεί αφορά αγροτική αποθήκη σε οικισμό όπου υπάρχει και ΣΧΟΟΑΠ και οι χρήσεις γης επιτρέπουν την αποθήκη. Ο υπάλληλος της πολεοδομίας ενώ έχω ανεβάσει κανονικά τίτλο ιδιοκτησίας και πιστοποιητικό ιδιοκτησίας μου το έβαλε σε μεταβολή και μου ζητάει συμβόλαια παρεκλίσεων και πιστοποιητικό περι μη διεκδίκησης. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει. Μάλιστα μου ανέφερε προφορικά ότι το πιστοποιητικό διεκδίκησης το δίνει ο συμβολαιογράφος και μάλιστα θα πρέπει να είναι και μεταγραμμένο:!!!!! και μάλιστα αυτό σίγουρα θα χρειαστεί για την φάση της οικοδομικής άδειας. Αυτό με το συμβόλαια παρέκλισης δε το κατάλαβα γιατί μου το έβαλε αφού είχαμε μιλήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων *Από ότι γνώριζα το πιστοποιητικό περί μη διεκδίκησης εκδίδεται ηλεκτρονικά από το κτηματολόγιο. Γιατί μου ανέφερε τον συμβολαιογράφο? Έχω μπερδευτεί.... Edited Φεβρουάριος 1 by fotinoula
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 (edited) Αν δεν έχεις την αρτιότητα του κανόνα θα πρέπει να αποδείξεις (βάσει τίτλων) ότι εμπίπτεις σε παρέκκλιση. Όσο για το πιστ/κό μη διεκδίκησης, πρώτη φορά βλέπω να το ζητούν. Συνήθως ζητείται πρόσφατο πιστ/κό ιδιοκτησίας Edited Φεβρουάριος 1 by tetris
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 (edited) fotinoula: "Μάλιστα μου ανέφερε προφορικά ότι το πιστοποιητικό διεκδίκησης το δίνει ο συμβολαιογράφος και μάλιστα θα πρέπει να είναι και μεταγραμμένο:!!!!!" Πεσ΄ του οτι δεν υπαρχει αυτο το περί "συμβολαιογραφου" και περι "μεταγραφης. [οπως ειπε και ο τετρις] Μαλλον κατι αλλο ηθελε. Ρωτησε τον. Edited Φεβρουάριος 1 by dimitris GM
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα