erling Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Κατασκευή σε ΗΠΑ που θα τελειώσει φέτος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτά που έχουν καλουπώσει τις κολώνες, όπως επίσης τα περιμετρικά τοιχεία (?) πως είναι κατασκευασμένα.
agrafiot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Δεν είναι τοιχεία, αλλά τοίχοι από τσιμεντόλιθους και οι κολώνες είναι καλουπωμένες με μεταλλότυπο,...πού το περίεργο?
nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Συμφωνώ.Μην σου πω και οι κολώνες τσιμεντόλιθοι είναι γιατί είναι ανά πολύ μικρά τμήματα.
victory22 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 οτι και ναναι δειχνει τελειως της πλακας........
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 οπλισμενη τοιχοποιϊα τα τσέρκια αραιά τα βλέπω τα δε διαμήκη δύσκολα πάνω από Φ12 αναμονες/μάτιση όμως στη μέση του υποστυλώματος στην ευρύτερη περιοχή δε διακρίνονται γενικά ψηλά κτίρια (λάθος υπάρχει skyscraper) o χειριστής του bobcat φοράει κοντομάνικο και με δεδομένο ότι το δέντρο ειναι πράσινο, η φωτογραφία τραβήχτηκε ανοιξη του 2008 στο κεραμιδί κτίριο το δώμα ειναι κατοικήσιμο αυτά Κατασκευή σε ΗΠΑ ...... σε ήπα? ε, ναι σε λέο
Lakis Bidis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Συμφωνώ.Μην σου πω και οι κολώνες τσιμεντόλιθοι είναι γιατί είναι ανά πολύ μικρά τμήματα. Οι κολώνες είναι σκυρόδεμα και καλουπωμένες με μεταλλότυπο με τεμάχια standard ύψους. Καλουπώνουν 3 τεμάχια standard ύψους, ρίχνουν, ξεκαλουπώνουν, καλουπώνουν πιο ψηλά και έτσι ανεβαίνουν. Η κολώνα δεν "ρίχνεται" όλη μια κι έξω. Κλασσική μέθοδος σκυροδέτησης κολωνών-υποστυλωμάτων-τοιχείων μεγάλου ύψους (άνω των 4m). Χρησιμοποιήθηκε και στο Ελλάντα, στην γέφυρα Ρίο-Αντίρριο (τουλάχιστον εκεί ξέρω εγώ). Για τους πιο θεωρητικούς, οι οριζόντιοι αρμοί καθ' ύψος πως μοντελλοποιούνται-αντιμετωπίζονται?
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 υπάρχει πρόβλημα στη διακοπή μεγαλύτερο απ'ότι πριν από τον πάτο της δοκού (sorry λάθος) ή από όταν κάνουμε προσθήκη ορόφου μετά από 20χρόνια? αφου ειναι μεταλλότυποι δεν μπορείς λιγο μετά να συνεχίσεις και να σκυροδετήσεις? για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα (ανάλογα βέβαια τον τρόπο, τους χρόνους και τη θέση) για την εν λογω μάλιστα φωτό, αν κρίνω από τα σίδερα, πρέπει να ειναι σε ζώνη σεισμικότητας 0, μπορεί και -1 και το ζευκτό καμμιά αρθρωσουλα πάνω, όποτε μονο αξονικές
Lakis Bidis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 υπάρχει πρόβλημα στη διακοπή μεγαλύτερο απ'ότι πριν από τον πάτο της κολώνας ή από όταν κάνουμε προσθήκη ορόφου μετά από 20χρόνια? αφου ειναι μεταλλότυποι δεν μπορείς λιγο μετά να συνεχίσεις και να σκυροδετήσεις? Σωστά, και μάλιστα το "ανέβασμα" λόγω κατακόρυφου στοιχείου και μεταλλότυπου είναι και σχετικά γρήγορο, συγκρινόμενο με συμβατική κατασκευή και ξυλοτύπους (χρόνοι ξεκαλουπώματος).
CVENG Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Μαλλον κατι τετοιο εχουν κατασκευασει ? Συνηθως κατασκευαζουν και τετοια Τελικα εχουν τρελα ?? Τους αρεσει ετσι ?
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 ωραίο το τελευταίο, το ρίχνεις κουστούμι. αν αλλάξεις και το Τxyz πλέγμα που έχει με Φ14/15, έκανες πυρηνικό καταφύγιο. υπάρχει ένα θέμα με τη θεμελίωση απ'οτι βλέπω αλλά σ'αυτη τη ζωή ποιος ειναι αυτός που τα'χει όλα?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα