panos-vicious Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 Ψάχνω για headset με τις δυνατότητες που λέει ο τίτλος. Εάν έχει κάποιος/α κάτι υπόψη του/της, θα το εκτιμούσα εάν απαντούσε. Να διευκρινίσω ότι θέλω, πέρα από την ομιλία, και ακρόαση ήχου (από μουσική, βίντεο κλπ). Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 (edited) 1 ώρα πριν, panos-vicious said: Ψάχνω για headset με τις δυνατότητες που λέει ο τίτλος. Εάν έχει κάποιος/α κάτι υπόψη του/της, θα το εκτιμούσα εάν απαντούσε. Να διευκρινίσω ότι θέλω, πέρα από την ομιλία, και ακρόαση ήχου (από μουσική, βίντεο κλπ). Ευχαριστώ JBL κάποια μοντέλα και τα URBANISTA που έχω. Τα δεύτερα παίζουν δοκιμασμένα και σε win 10 και σε Android και σε IOS (σε iPad υποστηρίζει και τη δυνατότητα προβολής υπολοίπου της μπαταρίας του). Κόστος κάνα 40αρι. Αυτονομία ομιλίας γύρω στις 4 ώρες, φόρτιση σε 2Α φορτιστή περίπου 1 ώρα. Απόδοση εξαιρετικά καλή για τις απαιτήσεις μου. Σύνδεση για φόρτιση, μέσω micro USB. Edited Μάρτιος 27 , 2019 by Directionless Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2019 Σ' ευχαριστώ! Οπότε, μαζί με στικάκι bt, βγαίνει 55 με 60€. Υ.Γ.: Windows 7 έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2019 (edited) Τίποτα, να 'σαι καλά. Ε τότε ναι. Συγγνώμη, φαντάστηκα ότι θα είχες 10. Θα σου πω ένα καλό και ένα κακό για τα συγκεκριμένα, που θυμήθηκα εκ των υστέρων : Κακό : προσφέρουν έξτρα σετ για μαξιλαράκια σιλικόνης. Αν τρέχεις ή είσαι εν κινήσει, θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Εγώ τα άλλαξα άμεσα. Επίσης, έχουν μαγνήτη και πιάνουν μεταξύ τους, οπότε κλείνουν και δεν φεύγουν εύκολα. Τέλος, έχουν και κλιπ (δαγκανίτσα) για να πιάνει πάνω στο ρούχο. Πλην : δεν δέχονται double pairing. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποσυνδεθείς από τη μια συσκευή και μετά να κάνεις pairing με άλλη. Το συγκεκριμένο πρόβλημα λύνεται με κάποια μοντέλα της JBL που το υποστηρίζουν (συν ό,τι ανέφερα και παραπάνω, συν 8 ώρες αυτονομίας σε ομιλία). Βέβαια, η τιμή ανεβαίνει περίπου 60 τοις εκατό. Το μοντέλο που έχω είναι το Berlin. Edited Μάρτιος 28 , 2019 by Directionless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα