topografos3333 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 (edited) Από το geodata βρίσκω ότι βρίσκεται αποκλειστικά εντός του Δ.Δ του "Α" ΟΤΑ. Έχω όμως μια άδεια λειτουργίας όπου αναφέρει ότι βρίσκεται εντός του Δ.Δ. "Β" ΟΤΑ. Τι επικρατεί; Edited Απρίλιος 3 , 2019 by topografos3333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Θα πας στο Δήμο που ανέθεσε την μελέτη του ΓΠΣ. Αφήστε λίγο τις ιστοσελίδες. Θα πας στην Τ. Υ. του Δήμου και θα το συζητήσεις με συνάδελφο τεχνικό του δήμου ..... και πιστεύω, επί τόπου, θα σου κάτι παραπάνω, που σίγουρα εμείς δεν το γνωρίζουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
topografos3333 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Το αστείο είναι ότι έχω ήδη πάει και μου είπε ότι πρέπει να το ψάξει, ίσως να κάνει ερώτημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
topografos3333 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2019 (edited) Μετά από πολλές επισκέψεις στην τεχνική υπηρεσία, κατάθεση υποβολής αποδεικτικού δήλωσης ότι βρίσκεται στον Α ΟΤΑ, η έγγραφη απάντηση της Υπηρεσίας είναι η εξής: "...Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν όλα τα ανωτέρω η Υπηρεσία μας δεν δύναται να χωροθετήσει το εν λόγω γεωτεμάχιο και σε συνέχεια να το εντάξει σε ένα εκ των ανωτέρω ΓΠΣ ώστε να χορηγήσει βεβαίωση χρήσης γης"! Και ερωτώ: 1. είναι νόμιμο να απαντήσουν ότι δεν μπορούν να το χωροθετήσουν; 2. Αν αυτοί δεν μπορούν να το χωροθετήσουν, ποια υπηρεσία είναι υπεύθυνη; Στο .. αστείο κομμάτι της υπόθεσης είναι ότι παρότι τους πήγα το αποδεικτικό υποβολής από το κτηματολόγιο που οι ίδιο με στείλαν να το πάρω, μου απάντησαν ότι το όριο του κτηματολογίου μετά την οριστικοποίηση των πρώτων εγγραφών, δηλαδή μετά από χρόνια(!), το όριο του οικισμού θα είναι οριστικο! Τα εχετε ξανακούσει όλα αυτα; Υ.Γ. Καλή Ανάσταση σε όλους! Edited Απρίλιος 25 , 2019 by topografos3333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2019 Νομίζω πως η θέση του ακινήτου καθορίζεται από τον τίτλο. Η οποιαδήποτε διοικητική πράξη (που μπορεί να είναι και λάθος) δεν δημιουργεί "χωροθέτηση" Link to comment Share on other sites More sharing options...
topografos3333 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2019 Αν εννοείς στον ,προ τριαντακονταετίας τίτλο κτήσης , αναφέρεται ότι "κείτεται στην αγροτική περιοχή κοινότητος Α, και εις τα όρια των κοινοτήτων Α-Β (τμήμα του οποίου ευρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Β." Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2019 Άρα, σύμφωνα με τον τίτλο, είναι στην Α. Στην ανάγκη, πάρε μια γνωμοδότηση (ερμηνεία τίτλου?) από δικηγόρο και ζήτα όρους για το ΓΠΣ της Α. Αν, και πάλι, σε παραπέμψουν στις καλένδες, υπάρχει και η νομική οδός (μήνυση από τον ιδιοκτήτη για διαφυγόντα κέρδη, κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα