Δημήτρης Πυλαρινός Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2023 On 19/6/2020 at 3:54 ΜΜ, persepolis88 said: Κάνεις μια αίτηση στην περιφερειακή υπηρεσία τουρισμού. Απλή συμπλήρωση των στοιχείων σου, δεν θέλει δικαιολογητικά-παράβολο. Υπάρχει κάπου το πρότυπο της αίτησης στην οποία αναφέρεστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
damien77725 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2023 Καλησπέρα, Υπάρχει κάπου το πρότυπο της τεχνικής έκθεσης; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
titos80 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2023 On 13/9/2023 at 11:39 ΜΜ, damien77725 said: Καλησπέρα, Υπάρχει κάπου το πρότυπο της τεχνικής έκθεσης; Ευχαριστώ Εγώ το ζητάω από τις αρμόδιες ΠΥΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeonardodaVinci1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2023 Καλησπέρα σας Titos80, Μήπως έχετε κάποιο παράδειγμα ώστε να το αναρτήσετε εδώ; 53 λεπτά πριν, titos80 said: Εγώ το ζητάω από τις αρμόδιες ΠΥΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
titos80 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2023 (edited) 1 ώρα πριν, LeonardodaVinci1 said: Καλησπέρα σας Titos80, Μήπως έχετε κάποιο παράδειγμα ώστε να το αναρτήσετε εδώ; Αυτό έλαβα εγώ από την ΠΥΤ Δυτικής Μακεδονίας Υπόδειγμα-Αίτησης ΠΥΤ.docx Edited Σεπτέμβριος 29 , 2023 by titos80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
titos80 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2023 Συνάδελφοι ζητώ συγγνώμη. Μπερδεύτηκα με το πιο πάνω σχόλιο και έκανα επιλογή παράθεσης στο επόμενο. Χίλια συγγνώμη, την αίτηση έχω σε υπόδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeonardodaVinci1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2023 Καλησπέρα συνάδελφε, Εννοούσα αν έχεις υπόδειγμα της τεχνικής έκθεσης που υποβάλλεται για το κατάλυμα. 28 λεπτά πριν, titos80 said: Συνάδελφοι ζητώ συγγνώμη. Μπερδεύτηκα με το πιο πάνω σχόλιο και έκανα επιλογή παράθεσης στο επόμενο. Χίλια συγγνώμη, την αίτηση έχω σε υπόδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
titos80 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2023 Καλημέρα. Καλό μήνα και καλή εβδομάδα. Εγώ στην τεχνική έκθεση κάνω περιγραφή ότι είδα στο κατάλυμα. Σημειώνω επιφάνειες δωματίων, τύπο δωματίων και ότι άλλο υπάρχει στο κατάλυμα ως παροχή και κτιριακή υποδομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrysa8 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 Καλημέρα !Μήπως θα μπορούσα να έχω και εγώ υπόδειγμα της τεχνικής έκθεσησ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
birdou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 Καλημέρα, θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει και εμένα το υπόδειγμα της τεχνικής έκθεσης? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα