Μετάβαση στο περιεχόμενο

εξοικονόμηση κατ οίκον


Recommended Posts

απο περυσι που ανοιξε η πλατφορμα του εξοικονομω κατ' οικον 2.. αποφασισαμε να κανουμε αιτηση δια μεσου μηχανικου ..ετσι επειδη το σπιτι ανοικει στην μητερα μου(προικα)...υποβαλε την αιτηση ο μηχανικος αφου βεβαια εχει εισπραξει αρκετα χρηματα...και χωρις να εχουμε ζητησει να εμπλακει τραπεζα..δηλαδη να παρουμε δανειο απο τραπεζα...ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν ποτε υπεβαλλε αιτηση..δεδομενου οτι σε συνεχεις ερωτησεις μας..απεφυγε συστηματικα να απαντησει...τελευταια φορα μας ειπε..οτι δεν εκριθηκε γιατι τοσο η μητερα μου..οσο και ο πατερας μου ειναι μεγαλοι σε ηλικια.. και ηθελαν εγγυητη....βεβαια ποτε δεν το πιστεψα αυτο...ειναι κονσυλια του ΕΣΠΑ...για την ενεργειακη αναβαθμιση του σπιτιου (μιας παλιας μονοκατοικιας κτισμενη περιπου το 1960)...επειδη τον να τον κηνυγησω νομικα ειναι χασιμο και χρονου αλλα και χρηματων ...θελω να ξερω αν μπορω να μπω μονος μου με τους κωδικους στην νεα πλατφορμα χωρις μηχανικο...η μεσω του λογιστη που εχει και τους κωδικους του TAXIS...χρειαζεται να ξερω τεχνικες λεπτομερειες για το σπιτι μου;

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

Edited by Pavlos33
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Έχετε δικαίωμα να τα κάνετε όλα μόνος σας εκτός από τις ενεργειακές επιθεωρήσεις, πρίν και μετά τις επεμβάσεις.

Αν δεν γνωρίζετε πώς, αναθέτετε σε κάποιο σύμβουλο του έργου, που να του έχετε εμπιστοσύνη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.