pikoand Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2019 Καλησπερα σε ολους Μενω σε διπλοκατοικια επανω σε 96 τετραγωνικα στα Τρικαλα μετριας μονωσης Ειχα λεβητα πετρελαιου που δεν τον χρησιμοποιησα ποτε θελω να βαλω λεβητα αεριου συμπηκνωσης τι μαρκα να βαλω και ποσων θερμιδων Εχω 6 σωματα καλοριφερ τυπου πανελ 2 στυλων 1 μετρο επι 80 ποντους μεσο ορο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2019 το μέγεθος του λέβητα προκύπτει από την αντίστοιχη μελέτη θέρμανσης (απώλειες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikoand Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2019 Με ενα προχειρο υπολογισμο θελω λεβητα 14000 θερμιδες συν 15 τα εκατο απωλειες πιστευω ενας λεβητας 18000 θερμιδων θα με καλυψει Τωρα μερικοι μου προτειναν 24000 θερμιδες λενε οτι δεν παιζει τοσο ρολο το μεγεθος του λεβητα στην καταναλωση αν ειναι μεγαλητερος δηλαδη λογο οτι εχουν μεταβλητη λειτουργια αλλα αυτο δεν το πολυπιστευω Τι μου προτεινεται ευχαριστω εκτωνπροτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2019 (edited) Στην πράξη δεν υπάρχει καμία σημαντική διαφορά κατανάλωσης (μόνο στη θεωρία ίσως). Επιλέξτε ένα λέβητα, που θα είστε σίγουρος ότι έχει καλό after sales service (ανταλλακτικά, τεχνική υποστήριξη κλπ), και βεβαιωθείτε ότι είναι κατασκευασμένος για εξωτερική τοποθέτηση, αν πρόκειται να εγκατασταθεί σε μπαλκόνι. Edited Απρίλιος 16 , 2019 by antloukidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikoand Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα