pseirak Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 01:42 μμ Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 01:42 μμ Να γίνει 20% δύσκολα...και αυτοί που έχουν παιδιά π.χ.; Δε θα έχουν πάλι αφορολόγητο? Θα φάνε προσφυγή......σύννεφο. Μέχρι τώρα πίστευα ότι θέλουν να μας σπρώξουν σε συγχωνεύσεις, δημιουργία εταιριών μικρών-μεγάλων , να μην είναι ο καθένας μόνος....Αλλά πάλι το βραχνά του ΤΣΜΕΔΕ θα τον έχουν όλοι οι μέτοχοι. Τι θα κερδίζουν; Ελαφρά μείωση φορολογίας με ενα ποσοστό των κερδών (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) να πηγαίνει με 20% και μοιρασμα των εξόδων γραφείου...αυτά...
basmas Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 03:11 μμ Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 03:11 μμ Το θέμα σας είναι οι εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών και το πόσο πληρώνουν οι μισθωτοί; (για την συντονίστρια myri) Το θέμα είναι εάν μπορούμε να απαλλαγούμε από τις εισφορές του ΤΣΜΔΕ εφόσον δεν έχουμε έσοδα και αν μπορεί κάποιος να διαγραφεί από το ΤΣΜΔΕ. Αν το έχει κάνει κάποιος ας απαντήσει και ας μας δώσει νόμους και έγγραφα που απαιτούνται ώστε να ακολουθήσουμε και εμείς. Αντί να ασχολείστε με τις εισφορές και τις αμοιβές σας, ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο θέμα του φόρουμ για να βοηθήσετε τους συναδέλφους. Για τους νέους μηχανικούς ΜΑΚΡΙΑ από το ΤΕΕ μέχρι να βρείτε σίγουρη εργασία και τότε μόνο να σκεφτείτε την εγγραφή σας. Εμείς ψαχνόμαστε για διαγραφή, και αν κρίνω από την συμμετοχή αυτό κάτι σημαίνει. 2
devotee Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 03:42 μμ Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 03:42 μμ Το μόνο που έχω βρει εδώ στο φόρουμ είναι αυτό. http://www.michaniko...post__p__209984
basmas Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 04:14 μμ Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 04:14 μμ Συνάδελφε devotee ευχαριστώ.
WeAreDead Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 04:30 μμ Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 04:30 μμ Υπάρχει κάποιος συνάδελφος από Θεσσαλονίκη που να θέλει να συναντηθούμε/οργανωθούμε κάπως? Το 1ο βήμα νομίζω είναι μια επίσκεψη στο ΤΣΜΕΔΕ να δούμε οι ίδιοι τι θα μας πουν από 1ο χέρι κ βλέπουμε από εκεί κ πέρα.
basmas Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 05:35 μμ Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 05:35 μμ Και εγώ είμαι μέσα.
WeAreDead Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 09:03 μμ Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 09:03 μμ (edited) Είμαστε 4 μέχρι τώρα. Edited March 1, 2012 at 09:04 μμ by WeAreDead
slammer Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 09:41 μμ Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 09:41 μμ Το θέμα σας είναι οι εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών και το πόσο πληρώνουν οι μισθωτοί; (για την συντονίστρια myri) Το θέμα είναι εάν μπορούμε να απαλλαγούμε από τις εισφορές του ΤΣΜΔΕ εφόσον δεν έχουμε έσοδα και αν μπορεί κάποιος να διαγραφεί από το ΤΣΜΔΕ. Αν το έχει κάνει κάποιος ας απαντήσει και ας μας δώσει νόμους και έγγραφα που απαιτούνται ώστε να ακολουθήσουμε και εμείς. Αντί να ασχολείστε με τις εισφορές και τις αμοιβές σας, ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο θέμα του φόρουμ για να βοηθήσετε τους συναδέλφους. Για τους νέους μηχανικούς ΜΑΚΡΙΑ από το ΤΕΕ μέχρι να βρείτε σίγουρη εργασία και τότε μόνο να σκεφτείτε την εγγραφή σας. Εμείς ψαχνόμαστε για διαγραφή, και αν κρίνω από την συμμετοχή αυτό κάτι σημαίνει. Έχεις δίκιο συνάδελφε, έχω κάνει κατάχρηση του νήματος, αλλά βλέπεις τα προβλήματα είναι αλληλένδετα.
tpanag Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 10:00 μμ Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 at 10:00 μμ Η υποχρεωτική εγγραφή στα επιμελητήρια, οδεύει σύντομα προς κατάργηση. Το πρόβλημά μας ήταν ουσιαστικά το ΤΕΕ και όχι το ΤΣΜΕΔΕ (το οποίο αν του δίναμε έγγραφο διαγραφής από το ΤΕΕ δεν είχε αντίρρηση να μας διαγράψει). Οπότε λίγη αναμονή ακόμα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα