Phandom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Δηλαδη οποίος δεν ειναι οκ με την εφορια δεν μπορει να βγει απο το ταμείο; Πιάνουμε περιπτωση παράνοιας το εχετε καταλάβει έτσι; Το ξέρω ότι είναι παρανοϊκή η σκέψη μου. Αλλά δεν έχω περιθώριο να απορρίψουν την διαγραφή μου. Δεν έχω κανέναν να με στηρίξει αν έρθει κι άλλο εξάμηνο να πληρώσω......... georgios_m ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
georgios_m Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Το εκκαθαριστικό πλέον είναι κάτι σα βεβαίωση ποινικού μητρώου. Χωρίς αυτό δε πας πουθενά. Τώρα τι διαβαθμίσεις φορολογικής ενημερότητας υπάρχουν και ποιές πόρτες ανοίγει η καθεμιά δε ξέρω.
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 δεν μπορείς να τους εξηγήσεις οτι αφορά τα εισοδήματα του 14 και φέτος δεν έχεις?
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Γραψε οτι παυεις να ασκεις το επαγγελμα και τιποτα αλλο. Θα σε διαγραψουν 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Α γεια σου. Αυτο το απλο μου ειχαν πει και μένα στο ίδιο το ΤΕΕ οταν ρώτησα κάποτε. Μην τσακωνόμαστε με την ουρά μας Sent from my iPhone using Tapatalk
sito Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 όποιος βρει δουλειά άσχετη με το αντικείμενο του μηχανικού δεν πρέπει αναγκαστικά να διαγραφεί απόι το ΤΣΜΕΔΕ. Προσλαμβάνεσαι και ο εργοδότης αντί να πληρώνει ΙΚΑ πληρώνει το ΤΣΜΕΔΕ. Ίσως να έχει λίγο παραπάνω κρατήσεις. Αυτό βέβαι ισχύει για τους μετά το 93 ασφαλισμένους 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Δεν δέχονται όλοι ΤΣΜΕΔΕ που λες.. Σε κατι άσχετες δουλειες μου το ειχαν αποκλείσει κατηγορηματικά.. Μου λένε ΙΚΑ μονο Sent from my iPhone using Tapatalk
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 λογικό είναι. Γιατί να προσλάβει κάποιον με ΤΣΜΕΔΕ και να πληρώνει περισσότερα ο εργοδότης, ενώ με το ΙΚΑ του βγαίνει χαμηλότερα?
sito Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 Δεν δέχονται όλοι ΤΣΜΕΔΕ που λες.. Σε κατι άσχετες δουλειες μου το ειχαν αποκλείσει κατηγορηματικά.. Μου λένε ΙΚΑ μονο Sent from my iPhone using Tapatalk Επειδή είναι άσχετοι. Για βασικό μισθό η διαφορά στις εργοδοτικές εισφορές (αν υπάρχει κιόλας) είναι ελάχιστη 1
georgios_m Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 Επειδή είναι άσχετοι. Άσχετοι ξεάσχετοι το θέμα είναι αν το δέχονται. Εδώ προκύπτει το θέμα πώς θα σε δηλώσουν.. τεχνικός σύμβουλος ψησταριάς?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα