AristidisZ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2016 Λογικά θα έχει απαντηθεί, απλά 165 σελίδες είναι παααααααρα πολλές για να τις διαβάσω μία μία, μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται με την συνδρομή του ΤΕΕ αν κλείσεις ατομική επιχείρηση και βιβλία, αλλά συνεχίσεις ως μισθωτός στο ΤΣΜΕΔΕ ;
engmech Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2016 (edited) Η ετήσια συνδρομή ΤΕΕ είναι υποχρεωτική για όλα τα τακτικά μέλη του ΤΕΕ.(ΦΕΚ 161/Α/18.10.1984) Edited Αύγουστος 11 , 2016 by engmech 1
MirrorX Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 (edited) καλησπερα σας! επιθυμω να διαγραφω απο τεε/τσμεδε και απο οτι διαβασα στο pdf πρεπει να παω στην περιφερεια με τα παρακατω-> -- Πτυχία ΜΕΕΠ και ΜΕΚ (εάν είσαι και ΕΔΕ) τα οποία τα καταθέτεις -- θα μπορουσε καποιος να μου πει τι χαρτια ειναι αυτα? ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος & μηχανικος υπολογιστων. απο μια αναζητηση στο γουγκλ βρηκα -> ΜΕΚ -> ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΜΕΕΠ -> ΜΗΤΡΩΟ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ αλλα δεν καταλαβαινω τι χαρτια ειναι αυτα ουτε εχω αναλαβει ποτε καποιο τεχνικο εργο. ισχυει αυτο και στην περιπτωση μου πριν παω στο ΤΕΕ? τα μονα χαρτια που εχω ειναι διπλωμα και αδεια ασκησεως επαγγελματος ευχαριστω εκ των προτερων Edited Αύγουστος 21 , 2016 by MirrorX
castor_troy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 εαν δεν έχεις γραφτεί στα μητρώα ΜΕΚ και ΜΕΕΠ τότε δε σε αφορούν αυτά
MirrorX Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 ευχαριστω πολυ. θα ξεκινησω αυριο τη διαδικασια και θα ενημερωσω αν βρω κατι να εχει αλλαξει σε σχεση με τα βηματα στο pdf
MirrorX Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2016 στην περιπτωση εγκαταστασης στο εξωτερικο ζητουνται επισης ως δικαιοληγητικα: -χαρτι/α που να αποδεικνυει/ουν την εγκατασταση ή εργασια στο εξωτερικο (μεταφρασμενο/α χωρις σφραγιδες) -υπευθυνη δηλωση οτι δεν επιθυμεις την εφαρμογη της διακρατικης συμφωνιας σχετικα με την απαλλαγη των εισφορων στο τσμεδε γενικα δινεται ενα χαρτι που αναφερει ολα τα δικαιολογητικα που απαιτουνται. το εχω ως φωτογραφια. ποια ειναι η καταλληλη κατηγορια να το ανεβασω?
varonos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2016 καλησπερα σας! επιθυμω να διαγραφω απο τεε/τσμεδε και απο οτι διαβασα στο pdf πρεπει να παω στην περιφερεια με τα παρακατω-> -- Πτυχία ΜΕΕΠ και ΜΕΚ (εάν είσαι και ΕΔΕ) τα οποία τα καταθέτεις -- Τα ΜΕΚ και ΜΕΕΠ αφορούν το ΥΠΕΧΩΔΕ. Αν δεν έχεις γραφτεί στα μητρώα του δεν σε αφορά. Στην Περιφέρεια θα πας με τις 2 άδειες που βγάζουμε απο εκεί (άδεια ηλεκτρικών εργασιών και μηχανολογικών) και θα δηλώσεις παύση εργασιών. Κανονικά εκεί πρέπει να έχεις γραφτεί με το που έγινες μέλος ΤΕΕ.
Athanaselos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2016 Εχει κανενας συνάδελφος νεα σχετικά με τις αναδρομικές διαγραφές στο ΤΣΜΕΔΕ? εννοώ το κλασσικό που σου αρνούνται την αρχική αίτηση βάσει καποιου αρχαίου νόμου που λαμβάνουν υπόψη μόνο την ημερομηνία διαγραφής απο την περιφέρεια, και μετά κάνεις ένσταση και περιμένεις... αυτό εννοώ. Εγω εχω κάνει την βασική αίτηση και περιμένω ακόμα. το ΤΕΕ εχει δεχθει την αναδρομική διαγραφή. το βασικό ειναι να την δεχθεί και το ασφαλιστικό ταμείο μπας και διαγραφούν και οι οφειλές εκει.
Athanaselos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Ισχύει οτι η απάντηση του ΤΣΜΕΔΕ στις ενστάσεις των μηχανικών (για αναδρομική διαγραφή) διαρκεί μεχρι και ενα χρόνο? αυτο μου είπαν τηλεφωνικά απο το τμήμα ασφάλισης, γιατί λέει εκκρεμούν και χιλιάδες άλλες τέτοιες υποθέσεις πριν απο εμένα. ΕΛΕΟΣ! εντωμεταξυ σε ολο αυτό το διάστημα δεν μπορείς να ασφαλιστείς και σε άλλο φορέα επειδή θεωρήσαι ήδη ασφαλισμένος σε έναν κύριο φορέα? δεν ξερω.
Hermes1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Σε περίπτωση που κάποιος μηχανικός έχει διαγραφεί από το ΤΕΕ- ΤΣΜΕΔΕ κι αργότερα ( μετά την διαγραφή του αυτή ) αν πάει να εργαστεί στο εξωτερικό ( Γερμανία, Αυστρία , Αγγλία) και ασκεί εκεί το επάγγελμα του μηχανικού ( ως υπάλληλος σε τεχνική εταιρία) θα πρέπει να επανεγραφεί στο ΤΕΕ- ΤΣΜΕΔΕ ή δεν είναι απαραίτητο αυτό;;; Τι καθεστώς επικρατεί σε αυτές τις χώρες αν δεν ανήκεις στο ΤΕΕ πρέπει να εγγραφείς εκεί σε κάποιο ανάλογο επιμελξτήριο ή απλά σε ασφαλίζει εκεί ο εργοδότης όπως το ΙΚΑ ;;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα