Pappos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Δεν θέλω να σας πανικοβάλω, αλλά έχω καταφέρει και έχω αποδικοποιήσει τα nicknames σας και ξέρω ποιος είναι ποιος !!! Επειδή είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και λογικός (!?!?) και να μην βγάλω τις αληθινές σας ταυτότητες στον αέρα, θα σας δώσω ένα λογαριασμό μου στο Lichtenstein, όπου ο καθένας με 10.000€ μπορεί να γλυτώσειν την αληθινή του ταυτότητα. (Η τιμή είναι φιλική γιατί τόσο καιρό στο forum είναι σαν να σας ξέρω προσωπικά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Ουπςςς...μας πήρανε χαμπάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Κομματάκι ακριβός ο Pappos παιδιά... να περιμένουμε εκπτώσεις & προσφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Εγώ από την άλλη δήλωσα ποιός είμαι ακριβώς για να αποφύγω τους εκβιασμούς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2009 Καληνύχτα σε όλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2009 Επιτέλους μετά από περίοδο χωρίς πρόσβαση αφήνω και εγώ πίσω μου τα χανιά, το πολυτεχνείο, τις εργασίες, τις αναφορές, τα εργαστήρια κλπ κλπ και πάω αθήνα... πετάω σε 3 ώρες ΥΓ: Αν πριν από 3 χρόνια μου έλεγε κανείς ότι θα χαιρόμουν που επιστρέφω αθήνα με τέτοιες ζέστες θα τον θεωρούσα τρελό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2009 pappo στείλε μου πμ!! Όσα θες αρκεί να μην με αποκαλύψεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2009 panos έχω ανοίξει θέμα στο facebook για την ταυτότητα των μελών. Όποιος θέλει να αποφύγει ποταπούς εκβιασμούς τέτοιου είδους μπορεί ανεπιφύλακτα να απαντήσει εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2009 Μα εγώ δεν εκβιάζω κανέναν...μια διευκόλυνση κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 εεεεεε δεν ειναι ωραιο να πηγαινουμε ψαχνοντας στο facebook !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα