ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Όσον αφορά στην ανωνυμία.. που στην ουσία δεν υπάρχει. (Εμένα με γνωρίζουν τουλάχιστον 50 άτομα από εδώ μέσα με όνομα και επίθετο.) Υπάρχει κανένας λόγος να γίνει πιο φανερό το ποιος είναι ο καθένας μας? Νομίζω πως όχι. Θα είναι καλό να γίνουν όλα επώνυμα? Πάλι όχι. Και να μην πάμε σε δύσκολα. Το πιο απλό...πως θα πιστοποιηθεί η ταυτότητα του καθένα από εμάς?. Από την άλλη κάποιος νέος μηχανικός μπορεί να ντρέπεται να ρωτήσει κάτι (δεν είναι απίθανο). Εξάλλου το έχω πει και έχει γίνει πολλές φορές. Όποιος έρχεται στα Χανιά θα μου στέλνει π.μ και θα πηγαίνουμε τουλάχιστον για καφέ. 'Έρχεται και καλοκαίρι!
X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 τι λες τώρα εν ωρα εργασίας Αρη??? ΥΠΕΡΟΧΑ Χανιά μυλος του κερατα(απίστευτο φαγητό) λίμνη Κουρνά (το ωραιοτερο μπανιο σε λίμνη προσοχή στις χήνες, δαγκώνουν τα gliderata μαγιω!!!) φαλασαρνα!!!!!!! και αλλα υπεροχα μερη και τοπια ενα παραπονο μονο.... πηγα στην Κρητη για να δω ενα ''μακελιο'' εναν καυγα μια βεντετα, κατι βρε παιδι μου αλλα .....ηταν όλοι φιλόξενοι-γλυκομιλητοι-εξυπηρετικοι-handsome.... διακοπές στην Κρητη!!!!! the best!!!!
mred-akias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Ωραία μια χαρά λοιπόν ρε Άρη. Εκεί σπουδάζω!! Δηλαδή να περιμένω ότι θα λιώσουμε Μικρό και Κουκουβάγια? :p:p:p
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 ΧΡΥΣΑ έπρεπε να φύγεις από τα τουριστικά, να ανέβεις στο βουνό αλλά και να προκαλέσεις πάρα πολύ...αν και τις γυναίκες τις πειράζουν μόνο πονηρά! mred-akias δεν νομίζω ότι υπάρχει η χρονική δυνατότητα για πολλούς καφέδες αλλά φυσικά μπορούμε να τα πούμε...ελπίζω να μην φανεί η ηλικιακή διαφορά!
iovo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Αποκλείεται να φανεί εγγυούμαι εγώ!! χαχχαχ
ilias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 ...ελπίζω να μην φανεί η ηλικιακή διαφορά! Έλα τώρα νέος άνθρωπος!:)
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 ευχαριστώ ευχαριστώ! Νιώθω ήδη πιτσιρίκι!
X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 ΧΡΥΣΑ έπρεπε να φύγεις από τα τουριστικά, να ανέβεις στο βουνό αλλά και να προκαλέσεις πάρα πολύ...αν και τις γυναίκες τις πειράζουν μόνο πονηρά! βρε Αρη δεν εννοούσα να σφαξουν εμένα οι Κρητικοι!!!!!
dargi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Διαβάζω για κρήτη..είναι και πάσχα... πέρισυ είχα πάει για δυο βδομάδες το πάσχα και έμεινα ένα μήνα τελικά.. πανέμορφα και χωρίς δουλειά κιόλας!... φέτος... Όποιος δεν την έχει επισκεφθεί να σπεύσει...(ελπίζω να μην θεωρείται διαφήμιση)
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 ΧΡΥΣΑ έπρεπε να φύγεις από τα τουριστικά, να ανέβεις στο βουνό αλλά και να προκαλέσεις πάρα πολύ...αν και τις γυναίκες τις πειράζουν μόνο πονηρά! βρε Αρη δεν εννοούσα να σφαξουν εμένα οι Κρητικοι!!!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα