marko Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Χρύσα, δεν το ξεκινάς καλά... με παραλία και καλοκαίρι και διακοπές. Δεν υπάρχει το πρόβλημα μόνο του μη διακτινισμού (...;; αλλά και της πραγματικής μεταφοράς στο τοπίο αυτό, που για μένα αργει ακόμα τέσσερις μήνες... Καλό θα ήταν να ψήναμε κανέναν οβελία μέχρι τότε... http://www.ierapetra.net/gr/chrissi.html Εδώ που τα λέμε, δεν θα ήταν και άσχημα να διακτινιστώ εκεί...
X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 άντε βρε Μαrco προσγείωσε με!!!! για να σκεπτεσαι με τόση προσμονη το Πάσχα μάλλον έχεις ωραία σχέδια!!!!!
marko Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Δεν είμαι καλός στο να προσγειώνω... Από την στιγμή που διάβασα για παραλία και λοιπά, έχω σταματήσει τη δουλειά και ψάχνω να βρω που θα στήσω φέτος τη σκηνή μου.... Ας με σταματήσει κάποιος.
X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 θα σε σταματησω στην Φων. νεγρη για να έρθω μαζι σου!!!!!! τι να πάρω μαζι μου??????
marko Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Μια απλή χρονομηχανή να μας μεταφέρει Αύγουστο...
X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 επειδη ο Κυρος γραναζής ειναι πολυ buzy μου προτεινε το αεροπλανακι για caribean sea!!!!! τι σκεπτομαι τώρα, θα πεσω σε καταθλιψη!!!!
chrisven Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 και εγώ διακοπές για το πάσχα ψάχνω. έχω ήδη σημειώσει 4-5 προορισμούς. όλοι πάμφθηνοι θέλω κανένα πεντοχίλιαρο. σιγά το πράγμα οι δουλειές πάνε τόοοοσο καλά που έχω λεφτά να φάνε και οι κότες. κότες δεν έχω......
X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 μην αγχωνεσαι chrisven!!!! ισως υπαρχει εναλλακτική !!! οι φίλοι μου και εγω οργάνωσαμε σε ενα απο τα εξοχικά μας να επιμεληθουμε το ψήσιμο του οβελία. το ίδιο κάναμε προπερσι και περασαμε υπεροχα χωρις να ταλαιπωρηθούμε και να μας τα φανε οι αρπα_τζηδες λογω της ημερας.
marko Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Εγώ ευτυχώς αποφάσισα ότι δεν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο το Πάσχα και είμαι μια χαρά... Μέγάλο πρόβλημα να ψάχνεις που να πας και να πέφτεις πάνω σε αετονύχηδες που θέλουν να σε ξεζουμίσουν...
Barracuda Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Ουτε προλαβα ουτε την παλεψα, κοιμηθηκα στη καρεκλα κατα τις 4, περασανε τα χρονια γμτ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα