alej Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Ακόμα δεν έχει ανοίξει και το τηλεφωνικό κέντρο δεν...
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Μήνυμα μέσα από τη συμπλήρωση (βγάζει παράθυρο κάτω δεξιά). Συμπληρώνεις τη φόρμα, το στέλνεις, το βλέπουν και σε παίρνουν πίσω. Εγώ έτσι έκανα.
alej Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 Σήμερα άνοιξε και μάλιστα άλλαξε και το UI του site.
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 (edited) Ναι, ουάου. Και δεν λειτουργεί η διαλειτουργικότητα των τραπεζών (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις αρχικές ΔΠΚ)... Edited Νοέμβριος 12 by JohnnyHoliday
alf Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 (edited) Καλημέρα σε όλους Πήγα να κάνω προσωρινή αποθήκευση της δήλωσης ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και μου έβγαλε το μήνυμα: "Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί, παρακαλώ επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα" Ξέρει κανείς τι φταίει? Μήπως ότι δεν έχω κάνει ποτέ Αρχική δήλωση και πρέπει να κάνω πρώτα? Ποιο είναι το αρμόδιο τμήμα που λέει το μήνυμα? έχει κανείς τηλέφωνο επικοινωνίας? Το τηλέφωνο που αναφέρει η πλατφόρμα δείχνει ότι δεν λειτουργεί. Edited Νοέμβριος 13 by alf
Chr1st0s Δημοσιεύτηκε 17 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 17 ώρες πριν (edited) Ούτε εγώ μπόρεσα να κάνω προσωρινή αποθήκευση. Θα ξαναπροσπαθήσω όταν ολοκληρωθεί η αποστολή δεδομένων από τις τράπεζες "Η οριστική υποβολή δηλώσεων δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη μέχρι να ολοκληρωθεί η αποστολή των δεδομένων από όλους της Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμόυς και Πιστωτικά Ιδρύματα. Επιλέξετε «Προσωρινή Αποθήκευση» και επανέλθετε για την οριστικοποίηση της. " Edited 16 ώρες πριν by Pavlos33 αλλαγή χρώματος γραμματοσειράς-βλ. κανόνες συμμετοχής
kfil Δημοσιεύτηκε 16 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 16 ώρες πριν Το σύστημα δεν δουλεύει. Τα προβλήματα είναι πολλά. Θα σας πρότεινα να περιμένετε μερικές μέρες (αυτή την απάντηση μου έδωσαν σε μήνυμα που έστειλα στο πόθεν έσχες)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα