fili_ Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 Γειά σας. Έχω στην κατοχή μου τον διακόπτη Sonoff T1 EU 2G και σκοπεύω να αντικταστήσω τον "προπολεμικό" 2πλο διακόπτη με αυτόν. Τον εχω ρυθμίσει σε επίπεδο firmware και προγραμματισμό (με το hassio μου) κ το μονο που μένει ειναι να επιβεβαιώσω οτι εχω καταλάβει σωστά την συνδεσμολογία αφου στον τοίχο ολα τα καλώδια ειναι μαυρα. Στην φωτό που παραθέτω εχω κάνει ενα γράφημα με την συνδεσμολογία όπως την καταλαβαίνω αναγόμενη στα συμβολα που πρέπει να συνδεθεί στο sonoff. Είμαι σωστός; Και ο τρόπος συνδεσμολογίας του sonoff
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 Στον παληό διακόπτη δεν υπάρχει ουδέτερος (Ν). Προτείνω να φωνάξετε ηλεκτρολόγο για να μη καταστρέψετε το νέο σας απόκτημα, αλλά και για να αποφύγετε χειρότερα... 1
fili_ Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 μηπως εννοείτε τον κάτω διακόπτη γιατι ο πάνω νομιζω πως εχει, λάθος κάνω;
el greco Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 λαθος κανεις για να σου δουλεψει πρεπει να κατεβασεις και εναν ουδετερο κατω.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 Ναι κάνετε λάθος. Κανένας παληός διακόπτης δεν έχει ουδέτερο (Ν). Ο συγκεκριμένος είναι αλε-ρετούρ.
fili_ Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 α! μάλιστα... τότε θα φωνάξω ηλεκτρολόγο
Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 Ωραίο σύστημα για να αντικαταστήσεις το συγκεκριμένο κομμιτατέρ. Θα το τσεκάρω και γω ,ευχαριστώ fili 1
nvel Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 γίνεται να λειτουργήσει και χωρίς ουδέτερο αλλά είναι πατέντα που δεν μπορούν να κάνουν όλοι
fili_ Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 η πατέντα εχει να κάνει με επέμβαση στο pcb?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα