johnjohn1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2019 Συνάδελφοι σχετικά με την εκκρεμότητα Παρακαλούμε αναρτήστε τη Βεβαίωση από τον οικείο ΟΤΑ από την οποία να προκύπτει η ταυτοποίηση της διεύθυνσης του ακινήτου. Την αίτηση για αυτή την βεβαίωση την κάνουμ στο δήμο γενικά ή στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου? Τι ακριβώς γράφεται στην αίτηση, τι προσκομίζει ο ωφελούμενος και πόσο χρόνο κάνει για να εκδοθεί αυτή ή βεβαίωση γνωρίζει κάποιος? Στην δική μου περίπτωση παρότι η διεύθυνση είναι ταυτόσημη στο Ε9, στο λογαριασμό της ΔΕΗ και στην οικοδομική άδεια μου το ζητούν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2019 (edited) Ο Δήμος και η τεχνική του υπηρεσία οφείλουν να έχουν ένα κοινό πρωτόκολλο ... εκεί καταθέτεις την αίτηση... για τα απαιτούμενα συνεννοείσαι με την τεχνική υπηρεσία ή το τμήμα τοπογραφικού (αν έχει) ... παλιότερα προσκομίζαμε τοπογραφικό, αρκεί και σκαρίφημα βέβαια ... στη σύγχρονη εποχή πας και με το ΚΑΕΚ μόνο !!! *** εννοείται ότι όταν μιλάμε για διεύθυνση εννοούμε να ταιριάζει και η αρίθμηση !!! Edited Μάιος 9 , 2019 by ppanag 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2019 (edited) On 9/5/2019 at 6:40 ΜΜ, ppanag said: ... στη σύγχρονη εποχή πας και με το ΚΑΕΚ μόνο !!! *** εννοείται ότι όταν μιλάμε για διεύθυνση εννοούμε να ταιριάζει και η αρίθμηση !!! πολυ σωστα... και, ποιός αμφισβητει την διευθυνση...και για ποιά δουλεια πρόκειται...... και ζηταει επι πλεον και...στεφανοχάρτι??? Edited Μάιος 10 , 2019 by Pavlos33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Electrical Engineer Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2019 aitisi_tautopoiisi_akinitou.doc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Γιατί στις οικοδομικές άδειες από πότε αναφέρεται αρίθμηση? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2023 Για να μην ανοίγω καινούριο νήμα, έχω ένα σχετικό ερώτημα για το εξοικονομώ 2023 Έχω περίπτωση ακινήτου που η άδεια δεν συμπίπτει με την σημερινή διεύθυνση του διαμερίσματος Στην καρτέλα της αίτησης, μου γράφει: Όμως, σε αυτό το στάδιο της αίτησης, μου ζητάει ως δικαιολογητικό την βεβαίωση... έχει τύχει σε κάποιον συνάδελφο κάτι αντίστοιχο ; πως το αντιμετωπίσατε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα