dimidomo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2022 Καλημέρα συνάδελφοι Για την αναβάθμιση από όπως προ είπατε πρέπει να πληρωθεί παράβολο 75€. Στο έγγραφο της υπηρεσίας Δ15 αναφέρει: Απόδειξη καταβολής εισφοράς σε ΔΟΥ 1140904001 (πρώην ΚΑΕ 3438). Ψάχνοντας πριν από λίγο είδα ότι υπάρχει ο κωδικός παραβάλλου 2940 = Έκδοση βεβαίωσης εγγραφής και αναθεώρησης στο Μ.Ε.Κ. Αυτός είναι ο κωδικός και απλά δεν έχουν ενημερώσει τις οδηγίες τους;
Tim22 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν το παράβολο πληρώνεται πράγματι και ηλεκτρονικά πλέον ή η πληρωμή εξακολουθεί να γίνει μόνο από τις ΔΟΥ;;
Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 6 ώρες πριν, Tim22 said: Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν το παράβολο πληρώνεται πράγματι και ηλεκτρονικά πλέον ή η πληρωμή εξακολουθεί να γίνει μόνο από τις ΔΟΥ;; Ναι, και ηλεκτρονικά 1
Stavros Ele Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 Καλησπέρα. Έκανα μια αίτηση για εγγραφή στο ΜΕΚ Α Τάξη και μου έβγαλαν την εξής παρατήρηση. "Προκειμένου να ολοκληρωθεί το αίτημά σας, παρακαλείσθε όπως υποβάλετε τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στα άρθρα 12 και 13 του Π.Δ. 71/19(ΦΕΚ 112Α΄). Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι τα πιστοποιητικά εμπειρίας, σύμφωνα με την Απόφαση 11861/02-05-20204 (ΦΕΚ 2794 Β΄) του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, καταχωρούνται από τους πιστοποιημένους φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στο «Υποσύστημα ‘Εργων και Εμπειρίας» του ΟΠΣ ΜΗΤΕ.Προκειμένου να ολοκληρωθεί το αίτημά σας, παρακαλείσθε όπως υποβάλετε τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στα άρθρα 12 και 13 του Π.Δ. 71/19(ΦΕΚ 112Α΄). Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι τα πιστοποιητικά εμπειρίας, σύμφωνα με την Απόφαση 11861/02-05-20204 (ΦΕΚ 2794 Β΄) του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, καταχωρούνται από τους πιστοποιημένους φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στο «Υποσύστημα ‘Εργων και Εμπειρίας» του ΟΠΣ ΜΗΤΕ."Προκειμένου να ολοκληρωθεί το αίτημά σας, παρακαλείσθε όπως υποβάλετε τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στα άρθρα 12 και 13 του Π.Δ. 71/19(ΦΕΚ 112Α΄). Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι τα πιστοποιητικά εμπειρίας, σύμφωνα με την Απόφαση 11861/02-05-20204 (ΦΕΚ 2794 Β΄) του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, καταχωρούνται από τους πιστοποιημένους φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στο «Υποσύστημα ‘Εργων και Εμπειρίας» του ΟΠΣ ΜΗΤΕ. Κάποια στιγμή επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν ότι άλλαξε ο νόμος και ότι πρέπει να έχω ένα έργο είτε ιδιωτικό είτε δημοσίου ύψους έως 7000 ευρώ ως προαπαιτούμενη εμπειρία. Ερωτήσεις: Ισχύει κάτι τέτοιο. Εάν ναι πως μπορώ να καταχωρήσω ένα ιδιωτικό έργο που έχω κάνει εργολαβία πχ ένα εξοικονομώ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα