Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
On 31/10/2022 at 7:16 ΜΜ, Pavlos33 said:

Θα την ξηλώσει πριν την υπαγωγή. Εσύ θα ρυθμίσεις την πισίνα, διότι όπως αναφέρεις η κατασκευή με τα deck είναι μεταγενέστερη της 28/7/2011. 

Υ/Γ Πολεοδομία πήγες να ελέγξεις μήπως του έχει επιβληθεί πρόστιμο αυθαίρετων κατασκευών;

Καλημέρα! Επανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα καθώς θα ήθελα να συζητήσουμε περαιτέρω εξελίξεις.

Όλα καλά με τον ιδιοκτήτη θα ξηλώσει τις κατασκευές με τις οποίες καλύπτει την πισίνα και η πισίνα θα τακτοποιηθεί. Θέτω δύο ερωτήσεις:

1. Αρχικά η αυθαίρετη πισίνα απαιτεί ΜΣΕ;

2. Ο ιδιοκτήτης επιθυμεί με το πέρας της τακτοποίησης να τη μετατρέψει σε δεξαμενή για αρδευτική χρήση, το οποίο πως μπορεί να γίνει; με ΕΕΔΜΚ;

• 2 years later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα και από εμένα.

Σε γήπεδο εκτός σχεδίου έχω κατοικία με κολυμβητική δεξαμενή  διαφορετικού μεγέθους και σχήματος από αυτό της αδείας (στην άδεια ορθογώνιο 40τμ και στην πράξη οβάλ 36 τμ. ) Είναι και σε άλλη θέση λόγω ότι και το σπίτι είναι σε άλλη θέση και τακτοποιείται με ΚΑΤ3.

Πρέπει να μπει κάποιο πρόστιμο για την πισίνα ή επειδή είναι μικρότερη όχι; 

Ευχαριστώ

H ίδια ή παρεμφερούς περιεχομένου, δημοσίευση σε διαφορετικά θέματα και ενότητες του φόρουμ δεν επιτρέπεται. Παραμένει σε ισχύ μόνο η παρούσα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Να την αναφέρεις ότι ρυθμίζεται μέσω μιας λοιπής παράβασης του άρθρου 100, στην οποία μπορείς να ενσωματώσεις και άλλες μικροαυθαιρεσίες που δεν αντιστοίχιζονται σε επιφάνεια χώρου.

Δημοσιεύτηκε

Εγώ θα το έβαζα ως μια παράβαση με αναλυτικό κ.λπ. (για να έχω επιπροσθέτως και αφορμή να υποβάλω νέο σχέδιο).... Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως της μη απαίτησης του νόμου, θα υπέβαλα και νέο εξαρτημένο τοπογραφικό διάγραμμα (είναι χρήσιμο για πολλούς λόγους)...

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ και τους δύο πολύ.

Εγώ είχα βάλει την μια πισίνα πάνω στην άλλη και ότι περισσεύει το έβαλα πρόστιμο σε κυβικά ( η νέα πιο μακρόστενη από την παλια). Οπότε αντί για πρόστιμο πισίνας τη βάζω στις λοιπές παραβάσεις ( που έχω για κάποια νέα παράθυρα) και το περίσσιο υπολογίζω στον αναλυτικό; 

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.