ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 δοκούς φαντάζομαι δεν μπορείς να βάλεις.....και εγώ δεν θα την έφτιαχνα
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Στην τρύπα Α ή Β,θα τοποθετηθεί βοηθητική ελικοειδής σκάλα d=1,20m που θα ενώνει τους 2 συνεχόμενους ορόφους με παρόμοιους ξυλότυπους.Μάλλον προσανατολίζομαι στο να δημιουργήσω 2 ενισχυμένες ζώνες στην κύρια διεύθυνση....
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 επειδη εγω δεν εχω καταλάβει, η πλάκα υπάρχει και θα κανεις οπή ή δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη? γιατί αν δεν έχει κατασκευαστεί, τι νοημα έχει μια σκάλα στη μέση ενός χώρου, καλύτερα να ειχαν μπει και οι κολώνες αλλά αν την θελουν στην μέση, ψηστους να βαλεις και καμμια κολώνα αλλιως στο ακρο η σκάλα edit:με τι q λυθηκε το εν λογω κτίριο?
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Επειδή διπλωματικώς απέτυχα να τους πείσω,η σκάλα πρέπει να γίνει στο Α, δεν έχει κατασκευαστεί και είναι υπολογισμένη με q=3,5.Κολώνα εσωτερικά δεν μπορώ να βάλω.....Δηλαδή όλα στραβά πάνε..
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 καλά γιάννη, εγώ θα έδινα κανα 2cm ακόμη (γραψε λάθος, διαβαζα 36cm, καλά ειναι μάλλον) μηπως θα ηταν καλό να έβαζες (αν δεν έβαλες) και κατακόρυφη συνιστώσα σεισμού? το q=1 θα μπορούσε να βρει (πιστεύω) εδώ εφαρμογή
paktomenos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Αφου η σκάλα θα είναι βοηθητική ελικοειδής, δεν θα μεταβιβάζει και φορτία προφανώς, οπότε από αυτή την πλευρά έχεις μια κάποια ωφέλεια. "Φιλοσοφική-προβοκατόρικη" ερώτηση : γιατί σε μια πλάκα zoellner να είναι απαραίτητα τόσο κακό μια μικρή τρύπα στη μέση - η περίπου στη μέση? Και για να το θέσω αλλιώς: Αν είχες απλά μια σχάρα δοκών κάπου, και είχες διακοπή της συνέχειας 1-2 δοκών σε ένα τμήμα, θα το θεωρούσες τόσο κακό? (Το θέμα της διαφραγματικής λειτουργίας το προσπερνώ προς το παρόν)
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Μια διόρθωση από εμένα...διάμετρος 1.2 (ακτίνα νόμιζα επειδή είναι πολύ μικρή). Μια χαρά. Αν την λύσεις με πεπερασμένα θα δεις ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Για αυτό που λέει ο paktomenos θα συμφωνήσω.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 καλά με fem, το 1/2 του οπλισμού θα βγάλεις εγω προσωπικά κάνω τρύπες και στα άκρα πατάω τοιχοποιία, δεν έχω ενδοιασμούς αν έχω πάχος πλάκας εδω θα μπορούσε να μπει q=1? τα τοιχώματα και εκτός επιπέδου πάλι τοιχώματα ειναι με τα Γ
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Οι διαστάσεις της οπής είναι αρκετά μικρές σε σχέση με το μέγεθος της πλάκας και δεν νομίζω ότι τίθεται ιδιαίτερο θέμα. Θα μπορούσες απλώς να ενισχύσεις τις δοκίδες περιμετρικά της οπής και ιδιαίτερα αυτές κατά τη διεύθυνση της μικρής πλευράς (y).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα