Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σας. Πρόσφατα εμφανίστηκε το εξής πρόβλημα στο Autocad. Όταν κάνω Line δεν με αφήνει να επιλέξω το ακριβές σημείο που θέλω αλλά με πηγαίνει σε προκαθορισμένα σημεία σαν να είναι ενεργοποιημένο το SNAP αλλά χωρίς να είναι. Όποιος γνωρίζει τι μπορεί να συμβαίνει αν μπορεί να βοηθήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσιεύτηκε

πάτα το μαγνητάκι και δες στο "snap and grid" αν το έχεις ενεργό (snap on να μην είναι τικαρισμένο).

Δημοσιεύτηκε

Έχεις μάλλον ενεργοποιημένο το grid, κάτω στη μπάρα. Προσπάθησε να το απενεργοποιήσεις.

Δημοσιεύτηκε

και στα σωστά των συναδέρφων άρχισε να πατάς ένα ένα F5 / F6 / F7 / F8/ F9 .... ένα απ αυτά θα είναι το οκ.... (δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα κι εγω όταν μου συμβεί κάνω αυτόματη κίνηση και δεν θυμάμαι.... )

• Like 1
  • 11 months later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα.

Ξέρει κάποιος,  πως μπορώ στο autocad να ξεκινήσω μια Line από συγκεκριμένο σημείο με συντεταγμένες χ,y ?

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα! Αρχάριος στο πρόγραμμα να φανταστώ.

Μόλις δώσεις την εντολή line, το πρόγραμμα περιμένει να του ορίσεις το σημείο αρχής (Specify first point:) .... εσύ απλά πληκτρολόγησε τα χ και y (π.χ. 100,100) και η γραμμή θα ξεκινήσει από εκεί....

Edited by Pavlos33
  • Like 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Πραγματικά με έσωσες φίλε.

Βασικά για την σχολή κάνω ένα τοπογραφικό. Η διαφορά ήταν ότι έβαζα τελεία αντί για κόμμα και με έβγαζε όπου νάνε.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Edited by Pavlos33
  • 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε
15 λεπτά πριν, stetr said:

Ξέρει κανείς σε τι μονάδες μετράει το autocad τα εμβαδά ? (με το measure area)

σε ότι το έχεις ορίσει εσύ. τσεκαρε units & -dwgunits για μα δεις σε τι μονάδες ειναι σεταρισμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.