ilias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&tag=8777&pubid=3034768 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Φαντάσου να είχε και πεθερά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Αυτές οι γυναίκες πρέπει να γραφτούν στο guiness... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 χαχαχα τον κακομοίρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samdreamth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Αν δεν είναι η ώρα σου τελικά, όσο και να το ζορίζεις.... Μιλάμε για απίστευτη γκαντεμιά... 2 φορές και τίποτα... Δεν πάει να παίξει κανά τζόκερ, αφού κάποιος εκεί πάνω φαίνεται ότι τον πάει τον τύπο... Αχ, γυναίκες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Το σκέφτομαι και γω ώρες ώρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Ελπίζω αυτό να σκέφτεσαι ώρες ώρες: Αν δεν είναι η ώρα σου τελικά, όσο και να το ζορίζεις.... και όχι το να φουντάρεις απ'τον 5ο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Κι αυτοί οι άντρες πρέπει να πίνουν λίτρα guiness... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Αυτό το έχω κάνει και εγώ (στα νιάτα μου) αλλά ενώ όλοι νόμιζαν πως έπεφτα, εγώ κατέβαινα από την υδροροή. Μήπως έκανε καμμιά πατέντα ο τύπος? Γιατί 12μ με γρατσουνιές, δύσκολο το κόβω. Εδώ από τα 5μ πηδούσαμε πιτσιρικάδες πάνω σε βουναλάκι με άμμο και παρά το μικρό μας βάρος, όταν φτάναμε κάτω τρανταζόμασταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Αυτό το έχω κάνει και εγώ (στα νιάτα μου) αλλά ενώ όλοι νόμιζαν πως έπεφτα, εγώ κατέβαινα από την υδροροή. Γυναίκα στο προκαλούσε και σένα αυτό ρε erling?????:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα