Triantafyllos_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2020 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, άρα μπορώ να τα βάλω όλα μαζί σαν 1 λοιπή παράβαση. Είναι μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο και από άδειες έχω μόνο εγκρίσεις εργασιών μικρής κλίμακας, γι αυτό το έβαλα κατηγορία 5 χωρίς Ο.Α.
efkou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Καλημέρα και καλή χρονιά συνάδελφοι. Έχω μία περίπτωση βεβαίωσης ακινήτου με άδεια του '75, που ο φάκελος έχει χαθεί στην πολεοδομία (έχω και την αντίστοιχη βεβαίωση). Υπάρχει στέλεχος και όλα τα σχέδια της σύστασης τα οποία συμφωνούν με την πραγματική κατάσταση. Βασιζόμενη στο άρθρο 83 παρ. 7 της εγκυκλίου, μπορώ να προχωρήσω σε έκδοση βεβαίωσης χωρίς ανασύσταση φακέλου?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Όχι. Σε καμία περίπτωση. Ο έλεγχος γίνεται με βάση τα εγκεκριμένα σχέδια. Η αναφορά στο νόμο γίνεται προκειμένου να μην κάνεις νέο σχέδιο εφόσον η υφιστάμενη κατάσταση συμφωνεί με την κάτοψη της σύστασης. Υ.Γ η βεβαίωση αναφέρει ότι η υπ αριθμ τάδε Ο.Α δεν βρέθηκε ή ότι αυτή βρέθηκε αλλά έχει απολεσθεί ο φάκελος με τα αρχιτεκτονικά κλπ σχέδια;
efkou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναφέρει ότι "δε βρέθηκε ο σχετικός φάκελος"
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Το στέλεχος της άδειας υπάρχει στο αρχείο της Πολεοδομίας; Η βεβαίωση αναφέρει τον αριθμό άδειας;
efkou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 ναι, το στέλεχος το έχω και αναφέρεται και στη βεβαίωση
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 @efkouτελικά τι έκανες με την υπόθεση; Πως προχώρησε;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα