surveyor81 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2019 Γεια σας συνάδελφοι. Έχω ένα τοπογραφικό ενός αγροτεμαχίου το οποίο έχει πρόσωπο στην εθνική οδό Κυπαρισσίας-Τσακώνας (εθνική οδός 9γ). Στην εθνική οδό υπάρχει όριο απαλλοτρίωσης (λογικά στο μέλλον θα ενωθεί με τον νέο αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος). Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βρω το όριο απαλλοτρίωσης από Αθήνα (ΔΜΕΟ πχ) ώστε να μη χρειαστεί να τρέχω Καλαμάτα μόνο για το όριο?
topoenv Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2019 Συνάδελφε δοκίμασε στη Διεύθυνση Απαλλοτριώσεων, Τοπογραφήσεων και Γεωπληροφορικής, Λεωφόρο Κηφισίας 39, Μαρούσι, Ώρες κοινού από Δευτέρα έως και Πέμπτη, 12:00μ.μ. έως 14:00μ.μ, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 210-6417646
surveyor81 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2019 (edited) Σε ευχαριστώ για την πληροφορία συνάδελφε Edited Ιούνιος 6 , 2019 by surveyor81 Ορθογραφικό λάθος
mantzaras Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2019 5 ώρες πριν, topoenv said: Συνάδελφε δοκίμασε στη Διεύθυνση Απαλλοτριώσεων, Τοπογραφήσεων και Γεωπληροφορικής, Λεωφόρο Κηφισίας 39, Μαρούσι, Ώρες κοινού από Δευτέρα έως και Πέμπτη, 12:00μ.μ. έως 14:00μ.μ, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 210-6417646 Δεν ξέρω αν αυτή είναι η παλιά Δ12 που ήταν Καλιθέα (στην Καλλιρρόης) και έφυγε (αν ναι αυτή είναι η μία επιλογή), και η άλλη είναι Κτηματική Υπηρεσία Κολωνού 2 στην Κουμουνδούρου.
topoenv Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2019 On 6/6/2019 at 8:32 ΜΜ, mantzaras said: Δεν ξέρω αν αυτή είναι η παλιά Δ12 που ήταν Καλιθέα (στην Καλλιρρόης) και έφυγε (αν ναι αυτή είναι η μία επιλογή) Ναι αυτή είναι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα