Μετάβαση στο περιεχόμενο

Yπαγωγή αυθαιρεσιών σε κοινόχρηστο από συνιδιοκτήτη χωρίς λήψη συναίνεσης


Recommended Posts

(μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών)

Ειμαι συνιδιοκτητης με ποσοστο 50% σε μονοκατοικια αποτελουμενη απο ισογειο και εναν οροφο. Η ιδιοκτησια μου ειναι ο οροφος και ειναι οριζοντια, οπως και του αλλου συνιδιοκτητη που κατεχει το ισογειο.

Η μονοκατοικια χτιστηκε το 1950 και διαθετει αυλες και δυο παρανομες αποθηκες. Ενω ειχαμε συμφωνησει με τον εταιρο ιδιοκτητη να μοιραστουμε τα εξοδα για να νομιμοποιησουμε τις αποθηκες και να τις μοιραστουμε 50-50, αυτος τις νομιμοποιησε μονος του και τις ενεταξε στην περιουσιακη του κατασταση.

Περαν της νομικης οδου που θα πρεπει να ακολουθησω, υπαρχει καποια ενεργεια που να πρεπει να κανω. π.χ. Να κινησω τις διαδικασιες νομιμοποιησης και απο την πλευρα μου; Να κανω τοπογραφικο; Να τις συμπεριλαβω στο Ε9;

Αν ξερετε κατι που μπορει να βοηθησει ευπροσδεκτο

 

Ευχαριστω

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.