sdim Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2019 (edited) Από την στιγμή που θα πληρώσετε τις εισφορές σας στον ΕΦΚΑ και στο ΕΤΕΑΕΠ, σε πόσες μέρες φαίνεται στο σύστημα; Μέχρι στιγμής ήδη έχω πληρώσει 2 μήνες επιπλέον επειδή δεν φαινόντουσαν στο σύστημα και νόμιζα ότι τις είχα ξεχάσει. Κάποια στιγμή κάποτε θα τα συμψηφίσουν στην εκκαθάριση. Πλέον κοιτάω τις πληρωμές που έχω κάνει και βλέπω ότι ενώ έχω πληρώσει κανονικά, δεν εμφανίζονται οι τελευταίες πληρωμές. Σε πόσες μέρες εμφανίζεται μια πληρωμή στο σύστημα του ΕΦΚΑ και του ΕΤΕΑΕΠ αφού γίνει η πληρωμή με ebanking? Edited Ιούνιος 21 , 2019 by sdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsworks Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2019 Από όσο έχω προσέξει, το σύστημα του ΕΦΚΑ κάνει περίπου 3 μέρες για να εμφανίσει την πληρωμή μέσω e-banking, και περίπου άλλο τόσο για να την συμπεριλάβει στην εξόφληση. Με το σύστημα του ΕΤΕΑΕΠ, μάλλον λειτουργεί λίγο διαφορετικά, είναι σαν να φορτώνει μαζικά πληρωμές/εξοφλήσεις όταν βγάζει τα επόμενα ειδοποιητήρια. Σε κάθε περίπτωση, δεν ξεπερνάνε το μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
πετρος748 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2019 σε εμένα κάνει πολλές ημέρες να εμφανιστούν, συνήθως εμφανίζονται λίγο πριν εκδοθεί το καινούργιο ειδοποιητήριο, Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2019 (edited) Λίγο σχετικό: στην ηλεκτρονική πληρωμή μέσω web, επιλέγουμε το απλό ΕΤΕΑΕΠ μη μισθωτών ? Οκ, ναι Edited Σεπτέμβριος 10 , 2019 by maranti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα