Vivian Louizidou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 Καλησπέρα και από μένα! Θελω τη βοήθεια σας καθώς έπιασαν και οι ζεστές και έχουμε και μωρό στο σπίτι. Λοιπόν, έχουμε αντλία θερμότητας και πριν κάποιες μέρες που την ανοίξαμε στο κρύο, 2 από τα fan coil του σπιτιού βγάζουν μια μυρωδιά, σα σκόνη να το πω; Δε ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς. Υπάρχει περίπτωση να είναι μούχλα μέσα στο fan coil? Η διαρροή από κάτι και μυρίζει έτσι; Να σημειώσω ότι τα φίλτρα καθαρίστηκαν το χειμώνα και γενικά στο σπίτι βάζουμε συχνά ηλεκτρική. Για πείτε καμία ιδέας γιατί έχω αγχωθεί μην αναπνέουμε τίποτα περίεργα... ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων
psoubis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2021 Έχω και εγώ το ίδιο θέμα.. στη ψύξη ειδικά στην αρχή βγαίνει μια άσχημη μυρωδιά.. έβγαλες τελικά άκρη;;
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2021 1. Καθάρισμα φίλτρου 2. Έλεγχος σωλήνα συμπυκνωμάτων (αν αποχετεύει σωστά, μήπως υπάρχει κάποιο σιφώνι χωρίς νερό ή σιφώνι με στάσιμο νερό όλο το χειμώνα κλπ)
mmalef Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2023 καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα και σε ψυξη και σε θερμανση σε καινουργιο fan coil βρηκε κανεις λυση ;
Giskaki Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 (edited) Καλησπερα σας!εχω το ιδιο προβλημα στην ψυξη!βρεθηκε καποια λυση; Βάζε τονισμό στο κείμενο σου. Είναι υποχρεωτικό από τους κανόνες για να μη αφαιρεθεί. Επιλέγεις τις 3 τελίτσες άνω δεξιά και πατάς το επεξεργασία. Didonis Edited Αύγουστος 2 by Didonis
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα