lados Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 (edited) (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Αγόρασα από συγγενή μου ένα αγροτεμάχιο το 2003 με έκταση 1500 τμ στο συμβόλαιο μείζον η ελλατον , στην βασιλικη λευκαδος 370 μέτρα από την θάλασσα. μετά την αγορά το τοπογραφησα με μηχανικό και βρέθηκε με πραγματική έκταση 2025 τμ. η τοπογράφηση έγινε με μεγάλη προσοχή ώστε να μην βλάψω το όμορο αγροτεμάχιο του θείου μου το οποίο είναι έκτασης 4125 τμ στο συμβόλαιο του και μάλιστα συνοδεύεται με τοπογραφικό που αναλύει το μήκος ακριβώς της κάθε πλευράς του αγροτεμαχίου και μάλιστα το τοπογραφικό του , το έχει υπογράψει ο ίδιος ο θείος μου που ήταν ιδιοκτήτης το 1992 που έγινε από μηχανικό και γράφει επάνω ότι τα σύνορα τα υπέδειξε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης θείος μου!. Το πρόβλημα άρχισε το 2010 όταν ο θείος μου το πούλησε σε κάποιον ελληνοαμερικανο ο οποίος όταν το αγόρασε με παρασυνορησε μεγαλώνοντας την νότια πλευρά του ακινήτου του προς την θάλασσα , από 64 ,10 μέτρα που γράφει το τοπογραφικό του κατά 15 μέτρα εντός του δικού αγροτεμαχίου με αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν να μου μειώσει την έκταση μου από 2025 σε 1500 μέτρα και να χάσω την αρτιότητα που απαιτεί 2000 τμ σε αυτήν την περιοχή. μετά από το πρώτο δικαστήριο, ασφαλιστικά μέτρα κλπ που δικαιώθηκα εγώ, άσκησε έφεση την οποία και ΚΕΡΔΙΣΕ ! ΤΩΡΑ δηλαδή αυτός βρέθηκε με μια έκταση κατά 470 μέτρα μεγαλύτερη από αυτήν που αγόρασε βάσει του συμβολαίου του και του τοπογραφικού του και εγώ βρέθηκα με έκταση μικρότερη της αρχικής μου κατα 470 μέτρα, και χάνω την αρτιότητα καθώς και την αξία της γης μου που δεν είναι πλέον εμπορεύσιμη , χάρις αυτής της παράλογης απόφασης του μονομελούς εφετείου. ζήτω την βοήθεια σας τι μπορω να κάνω από δω και πέρα για να δικαιωθώ. Edited Ιούλιος 6 , 2019 by Pavlos33
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 (edited) ο αγοραστης ειχε οση εκταση αγορασε απο τον θειο σου. Το μονο βεβαιο ειναι οτι, δεν μπορει να αγορασε με συμβολαιο το ετος 2010 ενα γηπεδο εμβαδου 4125 τμ. και στη συνεχεια να επεκταθηκε σε βαρος σου. Κατα τα λοιπα, προφανως δεν μπορουμε να κρινουμε μια δικαστικη αποφαση, της οποιας ουτε το περιεχομενο γνωριζουμε, ούτε τα στοιχεια της /ισχυρισμους/αποδειξεις/μαρτυρες κλπ στοιχεια που επικαλεσθηκαν τα αντιδικα μερη. Για τις περαιτερω ενεργειες σου θα μιλησεις με τον δικηγορο σου. υγ ο δικηγορος σου τι λεει? Edited Ιούλιος 6 , 2019 by Pavlos33
lados Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 είναι ακριβώς όπως σας τα είπα! αγόρασε με συμβόλαιο και τοπογραφικό το 2010 και επεκτάθηκε εις βάρος μου όλα τα έγραφα τοπογραφικά συμβόλαια κλπ είναι στα χέρια μου και μπορώ να σας τα στείλω όπου εσείς θέλετε! ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ λένε ότι η κυρία νεαρά δικαστίνα που έβγαλε την απόφαση στο Αγρίνιο ταπιασε από τον πλούσιο αμερικανο, αυτό λένε.
lados Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 επίσης λένε για την συγκεκριμένη δικαστίνα ότι δεν είναι πρώτη φορά που κάνει κάτι παρόμοιο και ότι επίσης έχει δεχτεί επίπληξη από την υπηρεσία της 4 φορές!
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 αγόρασες ένα οικόπεδο το 2003 χωρίς τοπογραφικο? Χαααα !!!!!! Σε έπιασε αμερικανάκι ο αμερικανος
lados Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 είχε όμως αυτός τοπογραφικό για το δικό του από το 1990 αυτό δεν σου λέει κάτι? και κάτι ακόμα φίλε μου εδώ στο σιτε μπήκα για τυχόν βοήθεια σας άμα αρχίσουμε τα χα χα θα γίνουμε όλοι γραφικοί..........
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 Τι βοήθεια Σε ποιο τεχνικό ερώτημα? Ο/η δικηγόρος σου και μηχανικός σου δεν έχουν βοήθεια να σου δώσουν? Εμείς τι να πούμε? Αν τα έπιασε κάποιος ή όχι Δεν έχουμε κανένα δεδομένο για να κρίνουμε Τίτλους Σχέδια Αγωγές Αποφάσεις Αυτοψία πραγματικής μέτρησης στο γεωτεμαχιο Όποτε το ερώτημα είναι τι ??
lados Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 13 ώρες πριν, lados said: είναι ακριβώς όπως σας τα είπα! αγόρασε με συμβόλαιο και τοπογραφικό το 2010 και επεκτάθηκε εις βάρος μου όλα τα έγραφα τοπογραφικά συμβόλαια κλπ είναι στα χέρια μου και μπορώ να σας τα στείλω όπου εσείς θέλετε! ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ λένε ότι η κυρία νεαρά δικαστίνα που έβγαλε την απόφαση στο Αγρίνιο ταπιασε από τον πλούσιο αμερικανο, αυτό λένε. kai μια και είσαι νομικός από θεσσαλονικη ο λεγάμενος είναι από νέα Μουδανιά και η δικηγόρος του από εσάς θεσσαλόνικη
ntanos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 (edited) Εγώ αυτό που μπορώ να πω με κάποια σχετική βεβαιότητα (γενικά δεν μπορούμε να κρίνουμε με τόσα λίγα στοιχεία όπως λένε και οι συνάδελφοι) είναι ότι κάνατε μία νεότερη καταμέτρηση η οποία διόρθωσε εμβαδό 1500 τ.μ. σε 2000+ τ.μ., δηλαδή προσαύξηση 33,33% τουλάχιστον. Η υπέρβαση αυτή είναι αρκετά μεγάλη και κυρίως, είναι όντως πρόβλημα που αγοράσατε αγροτεμάχιο το 2003 με έκταση μετρημένη στο περίπου, την στιγμή ειδικά που είχατε βλέψεις να αγγίξετε τα όρια αρτιότητας. Αυτό ακριβώς εννοούσε ο συνάδελφος από πάνω. Το συμπέρασμα για μένα είναι ότι πιθανώς να πήγε να επεκταθεί ο γείτονας σας αλλά σίγουρα το επιχειρήσατε και εσείς (σε σχέση πάντα με την περιγραφή του τίτλου) και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό σε σχέση με την αρχική σας έκταση. Όπως καταλαβαίνετε παίξατε και χάσατε.. Edited Ιούλιος 7 , 2019 by ntanos
lados Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2019 το ερώτημα είναι πως γίνεται κάποιος να αγοράζει όμορο οικόπεδο 4125 τμ με τοπογραφικό το 2010 και να το κάνει βάσει αυτής της άδικης απόφασης κατά 470 μετρά μεγαλύτερο από έκταση που άνηκε σε μένα! και να με καταστρέφει! εγώ και αυτός είμαστε διπλά διπλά ούτε θάλασσα να μπαζώσει είχε ούτε τίποτα, χάλασε άπλα τον φράκτη που ήταν οριοθέτηση πολλών χρόνων πριν ακόμα εγώ το αγοράσω από τον θείο μου και μπήκε , προφανώς γιατί εγώ μένω μακρυά από εκεί, πάω σπάνια και το είδε απεριποίητο! όσον αφορα τα χαρτιά συμβόλαια τοπογραφικά αεροφωτογραφιες, δικά του και δικά μου τα έχω όλα και είναι στην διάθεση σας!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα